Voor de ultieme smaakverfijning

Bijzonder veelzijdig
Aromatisch en vol van smaak: zo smaakt de Miele Black Edition One for all. Bovendien verrast de roasting van de bonen met een subtiel fruitige noot, voor de extra bijzondere smaakbeleving. De One for all-bonenmix van 100% Arabica-bonen is dankzij haar uitgebalanceerde aroma bijzonder veelzijdig in gebruik: van een heerlijke café crema of espresso tot aan alle veelzijdige koffiespecialiteiten met melk is hij optimaal geschikt.
Geconcentreerde smaak
Een voortreffelijke crema is het puntje op de i van een goede café crema, want hier bereikt het aroma zijn hoogtepunt. Onze mix voor café crema zorgt met een lichte en uitgebalanceerde smaak voor echt genieten van koffie – begeleid door een bloemige fruitigheid, die het geheel net dat beetje extra geeft. De Miele Black Edition Café Crema bestaat voor 100% uit Arabica-bonen.
Het bekende opnieuw geïnterpreteerd
Voor de klassieker onder de koffiesoorten biedt Miele de Black Edition Espresso. De mix is bijzonder intens van smaak en voorzien van een kruidige chocoladenoot, zo creëert u pittige en bijzonder aromatische espresso's. Perfect voor het afsluiten van een heerlijk diner. De eersteklas melange is gemaakt van hoogwaardige Robusta- en Arabica-bonen.
*.
Miele-controlenummer DE-NW-001-25390-BDKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld