Voor elke voorkeur het passende apparaat

Perfect geïntegreerd 
Zorg voor een homogene uitstraling van uw keuken: de Miele-koffiemachine kan perfect worden ingebouwd in een hoge kast met een nis van 45 cm hoog. Dit kunt u met verdere inbouwapparaten combineren (verticaal of horizontaal) om een geheel te creëren. Zo maakt u bovendien optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. Het inbouwapparaat is bovendien optioneel met een verswatertoevoer beschikbaar. Dat is bijzonder handig, want uw Miele-apparaat is hierdoor altijd klaar voor gebruik. Aangezien de koffiemachine direct toegang heeft tot vers water, hoeft u de watertank niet meer handmatig bij te vullen, dit bespaart tijd en zorgt voor extra comfort.
Genieten van koffie waar u maar wilt 
Praktisch en flexibel: de vrijstaande Miele-apparaten kunt u overal in uw keuken plaatsen, maar ook in de woonkamer of in de serre. Overal waar u wilt genieten van heerlijk geurende koffie. Bovendien kunt u kiezen tussen de puristische CM7-serie met CM-Touch-bediening en de compacte CM6- en CM5-apparaten met DirectSensor-bediening. 
Geraffineerd in uitstraling en functie 
Onze bewezen M Touch-technologie is een maatstaf voor de snelste en makkelijkste bediening: de besturing gaat snel en intuïtief via direct toetsen of vegen op het full touch-display. Vele functies kunnen worden geselecteerd door ze met één vinger aan te raken. De tekst en symbolen worden altijd optimaal zichtbaar weergegeven.
Snelkeuze, simpel en intuïtief 
Kies uw drank naar wens met een enkele aanraking. Het TFT-display met hoge resolutie zorgt voor intuïtieve en comfortabele bediening. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vindt u op het toetsenbord onder het display. Het TFT-display met hoge resolutie zorgt voor intuïtieve en comfortabele bediening.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld