Welk formaat wilt u?

Miele-koelapparaten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Er is dus altijd een model voor uw keuken!
55 cm breed
Met een breedte van slechts 55 cm zijn de vrijstaande koelapparaten ook uitstekend geschikt voor beperkte ruimtes.
60 cm breed
Koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties van 60 cm breed zijn standaard maten voor vrijstaande apparaten. Ruime binnenruimte en vele opties voor een optimale opslag van levensmiddelen.
70/75 cm breed
Met heel brede koelapparaten krijgt u maximale opslagruimte. Vries- en wijnkasten van 70 cm en koel-vriescombinaties van 75 cm breed beschikken over duidelijk meer bruikbare inhoud en bieden bovendien optimale omstandigheden voor de opslag.
XL-binnenruimte
De Miele-koelkasten met XL-binnenruimte bieden duidelijk meer plaats en comfort voor de opslag van uw voedingsmiddelen.
Meer plaats voor grote voorwerpen
Door de grotere bruikbare diepte in het koelgedeelte kunt u met name ook grote en onhandige voorwerpen veel gemakkelijker bewaren. U kunt bijvoorbeeld bakplaten met volledige gerechten in de koelkast bewaren.
Nog meer plaats voor verse levensmiddelen
De vershoudlades PerfectFresh en PerfectFresh Pro beschikken over bijzonder veel ruimte: met beduidend meer bruikbare ruimte voor uw verse levensmiddelen wordt het bewaren van veel boodschappen dubbel zo leuk.
Meer ruimte voor grote diepvriesproducten
Ook in de vrieslades kunt u dankzij de XL-binnenruimte op elk niveau genieten van merkbaar meer volume. Op die manier profiteert u van veel plaats en flexibiliteit om uw diepvriesproducten te bewaren.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld