Hoogwaardig stofreservoir.

Dit zorgt voor een uitstekende scheiding van grof vuil en fijnstofdeeltjes. Het grove vuil wordt opgevangen in het transparante reservoir en het fijnstof komt in een apart reservoir dankzij de HEPA** LifeTime filter ®.

Beste zuigresultaten door een extreem hoog vermogen.

De Vortex-technologie creëert een enorme luchtstroomsnelheid van meer dan 100 km/u. In combinatie met de zeer compact ontworpen zuigmond en de aerodynamische luchtstroming levert de zakloze stofzuiger een eersteklas prestatie.

Eenvoudig legen met één druk op de knop.

Met de handgreep trekt u het reservoir naar boven los en met één druk op de knop leegt u het loodrecht naar beneden in de afvalbak. Het legen gebeurt zeer hygiënisch, omdat er geen direct contact nodig is met het stof en het reservoir automatisch wordt geleegd.

Uitgelichte eigenschappen van de Blizzard CX1 serie

ComfortClean

Automatische zelfreiniging

Innovatieve sensoren meten de luchtstroom van het fijnstoffilter en activeren indien nodig automatisch de ComfortClean-zelfreinigingsfunctie.

 

200001515

DynamicDrive-zwenkwieltjes

Een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee.

Actieradius

Grote actieradius

Snoer, zuigbuis en -slang zorgen samen voor een bijzonder grote actieradius. Zo kunt u ook gemakkelijk grotere oppervlakken stofzuigen zonder dat u veel van stopcontact hoeft te wisselen.

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem met tiptoets

Automatisch oprolsnoersysteem

Met één druk op de knop kunt u het snoer comfortabel oprollen zodat u niet hoeft te bukken.

Comfort-handgreep

Comfort-handgreep

U kunt zich met de Comfort-handgreep gemakkelijk manoeuvreren, waardoor uw polsgewricht wordt ontlast.

Volwaardig geïntegreerde accessoires

Geïntegreerde accessoires

De Blizzard CX1 beschikt standaard over drie accessoires: de meubelzuigmond en kierenzuiger zijn geïntegreerd in het apparaat. Een reliëfborstel zit op de Eco Comfort-handgreep of is apart meegeleverd.

** In accordance with EN 1822/2011

Bekijk het Blizzard CX1 aanbod

Hieronder vindt u een selectie van de Miele Blizzard CX1 serie. Benieuwd naar het volledige aanbod? Klik dan hier