Communicatie tussen apparaten

Slimme apparaten perfect in een netwerk opgenomen

Jouw in het netwerk verbonden Miele apparaten denken met je mee! Ze communiceren namelijk intelligent met elkaar. Zo wordt bijvoorbeeld het starten van een apparaat geactiveerd of worden de vermogensstanden gereguleerd – en dat allemaal zonder jouw hulp. Handmatige handelingen of stappen in de bediening worden daardoor geautomatiseerd. De verbinding in het netwerk vindt plaats via de instellingen op het apparaat of de Miele app. Zo hoef je minder te doen en zorg je voor meer comfort tijdens je dagelijkse leven.

Con@ctivity: intelligente verbinding

Con@ctivity

De afzuigkap reageert automatisch op jouw instellingen op de kookplaat.

Richt je volledig op wat je wilt koken: met Con@ctivity 3.0 doet je afzuigkap automatisch wat juist is. Zodra de kookplaat wordt in- of uitgeschakeld, reageert de afzuigkap vanzelf. Het afzuigvermogen wordt afhankelijk van wat er op de kookplaat gebeurt automatisch aangepast en zorgt zo voor dat de keuken altijd aangenaam is. De apparaten communiceren met elkaar via wifi. Met Con@ctivity 3.0 integreer je afzuigkap en kookplaat in Miele@home.

Con@ctivity

Koffiemachine en gourmet-warmhoudlade optimaal verbonden

Met de timerfunctie kun je je lievelingskoffie op het juiste moment bereiden. Jouw koffiemachine wordt automatisch voorbereid, zodat je alleen nog maar het juiste drankje hoeft te kiezen. Dankzij Con@ctivity zijn er ook voorverwarmde kopjes beschikbaar. Jouw gourmet-warmhoudlade staat met de koffiemachine in verbinding en wordt 30 minuten van tevoren ingeschakeld – voor koffiegenot zonder compromissen. De koppeling vindt plaats via de Miele app.

Wash2Dry

Wash2Dry: droger en wasmachine slim verbonden

Maximaal bedieningsgemak: dankzij de nieuwe functie Wash2Dry verstuurt je wasmachine afhankelijk van het wasprogramma de gegevens naar de droger. Deze gebruikt automatisch het juiste programma voor het wasgoed. Je hoeft alleen nog maar het wasgoed over te laden, de droger in te schakelen en Wash2Dry te selecteren. Zo wordt je textiel altijd optimaal gedroogd – zowel jeans als overhemden. Je apparaten moeten bij het wifi-thuisnetwerk zijn ingelogd om hiervan gebruik te kunnen maken.

SuperVision

Alles centraal controleren – in je keuken

In het grote display van de keukenapparaten staan de actuele status, eventueel de resttijd van de andere Miele apparaten en meldingen. Zo kun je bijvoorbeeld in het display van de oven de programmastatus van de wasmachine aflezen. Met SuperVision plan en regel je het huishouden efficiënt en gemakkelijk, zonder dat je de smartphone of tablet altijd binnen handbereik hoeft te hebben.

Miele app

Smart Home-integratie