Probeer de Duoflex nu 60 dagen op proef


 

Daag jezelf uit om onze nieuwste steelstofzuiger, de Miele Duoflex, 60 dagen lang zonder enig risico uit te proberen. Ervaar de buitengewone kracht en ultiem gemak voor een schoon huis op elk moment. Niet helemaal tevreden? Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

Ervaar de kwaliteit van Miele

Stofzuigen met Miele betekent dat je keer op keer kunt vertrouwen op de beste reinigingsresultaten. Ontdek het zelf en maak kennis met de nieuwe steelstofzuiger Duoflex HX1, waarbij er voor elke wens wel een geschikt model is. We verzekeren je dat je overtuigd wordt door de schoonmaakresultaten die de Duoflex jou te bieden heeft. Ben je toch niet tevreden met jouw aankoop? Gedurende de actieperiode kun je het apparaat kosteloos retourneren. Je kunt de Duoflex dus gerust volledig gebruiken na aankoop. Afhankelijk van het product kun je het kosteloos opsturen, of halen wij het apparaat bij je op. Wij vergoeden je de aankoopprijs, exclusief eventuele leveringskosten.

 

Het proces

Aankoop zonder risico

Schaf binnen de actieperiode één van de Duoflex-modellen aan en kom in aanmerking voor de 60 dagen retourgarantie. Je kunt jouw product zonder verplichtingen 60 dagen thuis uitproberen. Nog niet overtuigd of niet tevreden? Wij vergoeden je de aankoopprijs.

Retourneren

Als je niet tevreden bent, kun je het apparaat binnen 60 dagen na aankoopdatum retourneren. Voor het retourneren van jouw apparaat kies je hieronder 'Retour aanvragen'. 

Geld terug

Nadat wij jouw apparaat hebben ontvangen en onze technici geen beschadigingen, vermissingen of oneigenlijk gebruik vastgesteld, storten wij binnen vier weken jouw aankoopbedrag terug op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Duoflex-modellen

Heb je tussen 1 februari 2024 en 31 december 2024 één van de actiemodellen gekocht? Dan kom je in aanmerking voor de retourgarantie. 

Deze retourgarantie is van toepassing op de volgende modellen:

TYPE                                     

EAN

Artikelnummer

Duoflex HX1 Sunsetgeel

4002516714583 

12377670 

Duoflex HX1 Nordicblauw 

4002516714576 

12377660 

Duoflex HX1 Terrarood 

4002516714569 

12377650 

Duoflex HX1 Extra 

4002516715320 

12377730 

Duoflex HX1 Cat & Dog 

4002516715306 

12377690 

Duoflex HX1 CarCare 

4002516785767 

12532820 

Duoflex HX1 TotalCare 

4002516715337 

12377740 

 

 

Retour aanvragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je niet tevreden over jouw deelnemende artikel of is het artikel niet in orde? Dan kun je via deze weg jouw artikel(en) gratis retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Hieronder wordt het proces stapsgewijs toegelicht.

Stap 1: Retourformulier

Vul hieronder het retourformulier in. Selecteer het juiste type. Vul vervolgens alle gegevens volledig in. Hiervoor hebben we onder andere onderstaande gegevens nodig:

• Serienummer (het deel achter de /)

• Kopie van de aankoopnota

• IBAN-bankrekeningnummer

Tot slot wordt het retourformulier digitaal verstuurd naar onze backoffice. Je ontvangt per mail een bevestiging van de retour aanvraag.

Stap 2: Retourproces

Je kunt dan de Duoflex kosteloos retour sturen via PostNL. Download het formulier hier.  pagina te downloaden. Volg de stappen op dit formulier. Knip jouw adreslabel af en plak dit boven op de verzenddoos. Het adres overschrijven mag ook. Knip jouw retouroverzicht af en stop dit ingevuld in de doos. Geef jouw pakket kosteloos af bij een PostNL-punt. Zie www.postnl.nl voor de locaties.

Stap 3: Geld terug

Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen wordt een controle uitgevoerd door onze technici. Als alles akkoord is storten wij binnen vier weken jouw aankoopbedrag terug op het ingevoerde IBAN-rekeningnummer.

Actievoorwaarden Duoflex 60 dagen op proef

1. De actie is uitsluitend geldig voor consumenten en alleen op de typenummers die vermeld staan in het overzicht.  

2. De apparaten dienen nieuw gekocht te zijn bij een Nederlandse geautoriseerde Miele dealer, in een van onze Miele Experience Centers in Nederland of via miele.nl vóór 31 december 2024.  

3. Op de aankoop van de in het overzicht genoemde ‘deelnemende actiemodellen’ zijn naast deze actievoorwaarden, de Algemene Verkoopvoorwaarden en de Garantievoorwaarden van Miele Nederland B.V. van toepassing, waarbij bij strijdigheid deze actievoorwaarden prevaleren. 

4. Binnen 60 dagen na de aankoopdatum dient het betreffende apparaat aangemeld te zijn via het retourformulier op miele.nl/60dagenopproef. Het te retourneren apparaat is niet inwisselbaar voor andere producten of diensten van Miele.  

5. Per factuur- of afleveradres kan met maximaal één Duoflex HX1 steelstofzuiger van Miele gebruik worden gemaakt van deze actie.  

6. De bij het apparaat meegeleverde accessoires dienen retour geleverd te worden. Het is niet mogelijk om accessoires die apart van het apparaat aangekocht zijn te retourneren.  

7. Het retourrecht blijft bestaan, zolang je gebruik, naar het oordeel van Miele Nederland B.V., aangemerkt kan worden als ‘normaal gebruik’. Indien hiervan sprake is, zal Miele Nederland B.V. geen kosten in rekening brengen voor de normaal te verwachten aanwezige gebruikssporen.  

8. Indien onze technici beschadigingen, vermissingen of oneigenlijk gebruik vaststellen, wordt de retourname afgewezen en zal Miele jouw apparaat kosteloos naar je terugsturen.  

9. Deze actie geldt in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Bij deelname aan deze ‘60 dagen op proef’ actie zal de eventueel ontvangen cashback verrekend worden met het aankoopbedrag van de betreffende steelstofzuiger. 

10. Een stofzuiger die retour is gezonden komt niet in aanmerking voor deelname aan een eventuele cashback actie. Heb je jouw aanvraag echter toch ingediend na retourzending van de stofzuiger, dan dien je het cashback bedrag volledig terug te storten.  

11. Na controle en goedkeuring door onze technici zal jouw aankoopbedrag - minus indien van toepassing het bedrag van een cashback - binnen vier weken overgemaakt worden naar het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer. 

12. Voor meer informatie of vragen over deze actie verwijzen wij je graag naar de FAQ.  

13. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. 

Veelgestelde vragen

Algemeen

Het uploaden van een document is verplicht, de aanvraag kan niet worden voltooid zonder document. Mocht je twijfelen of het juiste document is toegevoegd, dan kun je telefonisch contact opnemen met onze klantendienst.

Deze cijfers hoef je niet in te vullen, alleen de cijfers achter de ‘/’.

Je krijgt standaard een bevestigingsmail naar het door jou geregistreerd e-mailadres.

Controleer jouw SPAM-map, wanneer de bevestigingsmail hier niet in staat kun je contact met ons opnemen en kunnen wij voor je controleren of jouw aanvraag goed bij ons binnen is gekomen.

Geen probleem, wij zien jouw aanvraag in ons systeem terug en kunnen deze alsnog in behandeling nemen.

Dit kun je terug vinden in de bevestigingsmail.

Jouw aankoopbedrag wordt binnen vier weken teruggestort.

Helaas is een orderbevestiging niet voldoende. Om de terugbetaling in behandeling te kunnen nemen is het verstrekken van een factuur noodzakelijk. De factuur dient tevens als jouw garantiebewijs.

Een foutje is zo gemaakt, maar dat is voor de terugbetaling niet heel erg. Zorg er wel voor dat de juiste aankoopdatum goed leesbaar is op de factuur.

 

 

Mijn Miele    

Het Mijn Miele account is nodig om al jouw gegevens te registreren zodat wij jouw aanvraag terug kunnen vinden, kunnen verwerken en aan de juiste persoon kunnen uitbetalen.

De retouraanvraag kan enkel worden gedaan door jou, en niet door derden.

Neem contact met ons op, dan gaan wij met jou uitzoeken wat er aan de hand is.

Heb je een account aangemaakt, dan kun je hiermee online jouw persoonlijke gegevens wijzigen, jouw Miele-apparaat registreren waarna je direct de gebruiksaanwijzing beschikbaar hebt en de juiste accessoires, bestellingen uit het verleden direct opnieuw bestellen in de Miele Shop, de status van bestellingen en afspraken bekijken en jouw interesses aangeven voor de Miele-nieuwsbrief. Dit gebeurt geheel via de AVG richtlijnen. Zodra je besluit jouw account op te heffen zullen wij jouw gegevens niet langer gebruiken.