Miele. Voor alles waar je om geeft.

Genieten van koffie. Met Miele vrijstaande koffiemachines.

Van de keuze van de perfecte boon tot aan gemakkelijk machine-onderhoud: de omvangrijke koffiekennis op basis van 20 jaar ervaring zorgt voor een unieke koffiesmaak.

Perfect aroma is geen toeval.

Om een onveranderde koffiesmaak te garanderen, zijn de technologieën in de vrijstaande Miele koffiemachines precies op elkaar afgestemd. Het roestvrijstalen kegelmaalwerk maalt elke boon gelijkmatig en zeer behoedzaam. De filterkamer van het AromaticSystem mengt koffie en water optimaal, doordat de kamer tijdens het koffiezetten uitzet. Een perfecte combinatie voor een intensief aroma en minder bitterheid.

Miele koffie Black Edition

Het komt aan op de boon.

Puur koffiegenot begint met het belangrijkste ingrediënt: de bonen.
Miele biedt vier eigen Black Edition-koffiesoorten met Fairtrade-keurmerk en bio-certificaat die perfect zijn afgestemd op de koffiemachines en je favoriete koffiespecialiteiten. Traditioneel handmatig en bijzonder voorzichtig geroosterd:

– ONE FOR ALL
– CAFÉ CREMA
– ESPRESSO
– DECAF (cafeïnevrij)

Kopen

Met een druk op de knop vind je elke smaak.

Koffie en thee

20 verschillende warme dranken in een enkel apparaat

Zin in een ristretto, latte macchiato, cappuccino of toch een kopje thee? De CM7 bereidt niet alleen perfect Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook diverse soorten thee.

CupSensor

Past zich aan de grootte van elk kopje aan.

Espressokopje of latte macchiato-glas: de CupSensor reageert op de hoogte van elk kopje en brengt de uitloop altijd in de juiste stand. Zo worden lastige vlekken vermeden en kan elke koffiespecialiteit met de optimale temperatuur en crema direct worden geserveerd.

OneTouch for Two

Een druk op de knop voor dubbel genot.

Met OneTouch for Two twee heerlijke koffiespecialiteiten tegelijk bereiden: sneller en eenvoudiger dan ooit kun je samen van espresso, cappuccino, latte macchiato en dergelijke genieten.

Eenvoudig voor elke smaak.

De zelfverklarende touch-bediening, zoals het CM-touchscreen van de CM7-modellen, kan intuïtief met een vinger worden bediend en is dankzij de weergave in heldere tekst gemakkelijk leesbaar. In de expert-stand kunnen parameters zoals maling, temperatuur en hoeveelheid water tijdens het koffiezetten worden aangepast. Of je voegt aan de vele gebruikersprofielen je eigen favoriete koffie toe.

Elk kopje wordt elke dag je lievelingskoffie.

Automatische reiniging terwijl je slaapt.

De vrijstaande Miele koffiemachines CM 7550 en CM 7750 ontkalken zichzelf volledig automatisch dankzij de gepatenteerde* AutoDescale-functie. Dit kan eens per dag of (kleine tip) 's nachts, op elk gewenst moment via een cartridge aan de achterkant van het apparaat. Zo kan er geen hardnekkige kalkafzetting ontstaan.

*EP2705783B1, US201400060338A1 Afhankelijk van het gebruik kan extra handmatige ontkalking nodig zijn.

Voor individualisten. Voor specialisten. Voor perfectionisten.
Het topmodel CM 7750 met drie bonenreservoirs, bereidingssysteem voor verse koffie en WiFiConn@ct.

CoffeeSelect*

Perfect genot: dankzij de 3 bonenreservoirs wordt je favoriete koffiespecialiteit altijd met de juiste bonensoort gezet.

*Patent: EP2957199, tot 16-06-2035, BE, CH, DE, GB, NL

AromaticSystemFresh

Bijzonder stil en het aroma blijft behouden: het innovatieve kegelmaalwerk van de CM 7750 maalt de bonen voor elk kopje steeds vers.

WiFiConn@ct

Comfortabel en tijdbesparend: bediening op afstand via wifi of koffiebonen automatisch online bestellen. Vrijstaande CM7-koffiemachines hebben deze functie.

Welke past bij jou?

Miele CM5, CM6 of CM7?

Vind jouw vrijstaande Miele koffiemachine en geniet gewoon van goede koffie naar jouw smaak:

CM7- met alle functies voor echt en veelzijdig genot én het hoogste comfort – van Coffee&Tea, gepatenteerde* CupSensor, gepatenteerde* AutoDescale-functie tot en met de gepatenteerde* en unieke CoffeeSelect, waarbij automatisch van bonenreservoir gewisseld wordt (afhankelijk van het model)

CM6 in een modern design voor het smaakvolle genot van alle koffieklassiekers, optioneel als eigen creaties dankzij individuele gebruikersprofielen

CM5 in het nieuwe compacte design en afhankelijk van de smaak in vijf kleuren – van grafietgrijs tot roségoud PearlFinish

*CoffeeSelect: Patent: EP2957199, tot 16-06-2035, BE, CH, DE, GB, NL
CupSensor: Patent: EP2454976B1
AutoDescale: Patent: EP2705783B1, US201400060338A1

Misschien is dit ook interessant

Headline Lorem Ipsum

Headline Lorem Ipsum