• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 22:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Accessoires stofzuigers

Originele Miele accessoires zijn perfect afgestemd op je Miele stofzuiger. Ze ondersteunen de optimale luchtgeleiding en zijn daardoor doorslaggevend voor de maximale reinigingscapaciteit van jouw apparaat.

Miele stofzuigerzakken en filters

Schone uitblaaslucht is bij Miele vanzelfsprekend. Onze originele Miele stofzakken en -uitblaasfilters onderscheiden zich door een uitstekende filterwerking en zetten de nieuwe norm op het gebied van het reinigen van vloeren.

Vloerborstels en zuigmonden

Bij het kiezen van een stofzuiger vragen verschillende woonsituaties en persoonlijke voorkeuren om verschillende oplossingen. Met de beschikbare originele Miele zuigmonden/-borstels kun jij jouw Miele stofzuiger aanpassen aan veranderende behoeften, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een huisdier of nieuwe vloerbedekking.

Speciale opzetstukken en accessoireset

Voor bijna elke schoonmaakbehoefte, hoe specifiek ook, heeft Miele de juiste accessoires voor uw stofzuiger. Bijvoorbeeld voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen of gevoelige oppervlakken.

Accessoires robotstofzuigers

Behoud de reinigingscapaciteit van je robotstofzuiger met originele Miele accessoires. Het regelmatig vervangen van filters en borstels garandeert constante zuigkracht, optimale reinigingscapaciteit en optimale stofopvang.

Accessoires voor snoerloze steelstofzuigers

Ontdek de originele Miele accessoires om het stofzuigen met de Triflex nog comfortabeler te maken. Met een extra Li-ion-accu kun je de zuigduur verlengen. Gemakkelijk en onafhankelijk laden van de accu is mogelijk met het laadstation. Bovendien is de handborstel Electro Compact perfect geschikt voor het snel zuigen van kussens of autostoelen.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven