• Gratis bezorging vanaf €39,95

Drogers

Zo wordt tegenwoordig gedroogd: met een droger is jouw wasgoed altijd snel gedroogd, onafhankelijk van het weer. Daarbij wordt het textiel heerlijk zacht en krijgt het bij Miele zelfs een lekker geurtje, als je dat wilt. Miele drogers zorgen voor een perfect resultaat. Ze besparen daarbij niet alleen tijd: de intelligente techniek reduceert het energieverbruik tot een minimum.

EcoDry-technologie

Besparen gedurende de levensduur van de droger

Miele warmtepompdrogers zijn wereldwijd toonaangevend voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de EcoDry-technologie bespaar je gedurende de hele levensduur van het apparaat, want Miele houdt het energieverbruik en de droogtijden al die tijd op een laag niveau.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Geursysteem FragranceDos*

Geniet van harmonieuze geurervaringen

Heerlijk fris: met Miele wordt jouw wasgoed niet alleen lekker zacht, maar gaat het ook heerlijk ruiken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Hoge condensatie-efficiëntie voor Miele-drogers

Een lagere luchtvochtigheid beschermt u en uw huis

Miele-drogers zijn een efficiëntieklasse op zichzelf: ook voor wat betreft de vochtafgifte. Dankzij onze bijzonder krachtige droogtechnologie wordt er slechts extreem weinig vocht aan de ruimte afgegeven.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Efficiëntie en duurzaamheid 

Milieuvriendelijke wasbehandeling

Duurzame handel en efficiënte productontwikkeling zijn al meer dan 120 jaar stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Dankzij de bewuste materiaalkeuze staan Miele apparaten o.a. bekend voor hun lange levensduur en de zeer hogebrrecyclingcapaciteit.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • 1.Patent: EP 2 431 516
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.