• Gratis bezorging vanaf €39,95

Inbouwkoffiemachines

De inbouwkoffiemachines kunnen perfect worden ingebouwd in een hoge kast met een nis van 35 of 45 cm hoog. Gecombineerd met andere Miele inbouwapparaten – verticaal of horizontaal – ontstaat er zo een rustig beeld.

Geniet met alle zintuigen van je koffie

Beleef met al je zintuigen

Geniet van onvergelijkbare smaakmomenten in de beste kwaliteit – van de koffieboon tot in het kleinste technische detail. Alle componenten, zowel onze inbouw- alsook onze vrijstaande koffiemachines, zijn optimaal op elkaar afgestemd en perfectioneren de bereiding van vele koffiespecialiteiten.

Over de producten

Exclusieve koffiemelanges

Voor de beste smaak 

De exclusieve Miele Black Edition-koffiebonen worden speciaal voor onze koffiemachines met de hand geplukt, geroosterd en gemengd. De 4 koffieblends zijn Fairtrade en bio-gecertificeerd. Je kunt ze heel eenvoudig in de Miele webshop bestellen (a href="http://www.shop.miele.de"www.miele.nl/shop/a).

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Beste apparaathygiëne

Beste apparaathygiëne – volledig automatisch

Voor comfort en gemak: het reinigen en ontkalken neemt de Miele-koffiemachine je uit handen.  

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Uitvoering en bedieningsconcept

Voor elke voorkeur het passende apparaat

Afhankelijk van je keuken en voorkeuren heb je bij Miele de keuze uit vrijstaande en inbouw-koffiemachines. Zo vind je steeds de perfecte koffiemachine, die optimaal op jouw behoeften is afgestemd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Keuze uit vele dranken

Precies wat jij lekker vindt

Geniet van perfect bereide koffiespecialiteiten of van jouw favoriete thee dankzij diverse profielen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

netwerk

Jij houdt altijd de controle

Thuis of onderweg: met de Miele@home-app heb je heel eenvoudig toegang. Bedien jouw koffiemachine simpel en eenvoudig op afstand.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.