• Gratis bezorging vanaf €39,95

Plafondunits

Miele-plafondunits lenen zich bij uitstek voor onopvallende inbouw boven een kookeiland. Dit maakt ze heel geschikt voor open keukens en zorgt voor vrij zicht in het woongedeelte.

Highlights

Uitvoering afhankelijk van model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

Plafondunit

Geïntegreerde ventilatie belemmert het zicht niet

Niet alleen het fraaie design, maar ook de functionaliteit en energie-efficiëntie zijn overtuigende kenmerken van de plafondunit, ontwikkeld in de Miele-fabriek in Arnsberg en met veel zorg gemaakt.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Hoe breed moet uw afzuigkap zijn?

Hoe breed moet een afzuigkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van de kookplaat en natuurlijk van de ruimte in de keuken. Houd er rekening mee dat de afzuigkap iets breder moet zijn dan de kookplaat. Alleen dan kan de afzuigkap de opstijgende wasem en kookluchtjes opvangen en optimaal functioneren. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de afzuigkap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder. Miele biedt voor veel afzuigkappen individuele aanpassingen aan, geheel naar jouw wensen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven