• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 22:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Professionele volledig geïntegreerde vaatwassers

Het hele front wordt bekleed met het individuele frontdecor van uw keukenblok. Zo kan het apparaat perfect worden geïntegreerd in het keukenblok. De benodigde nisbreedte is 60 cm.

Highlights

Uitvoering afhankelijk van model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

Gebruiksveiligheid

Conform machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele apparatuur. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn.

Over de producten

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om apparaten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole.

Over de producten

Hygiëne tot op zeer hoog niveau

Vaatwassers met verswaterspoelsysteem

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines. Daarbij zijn de vaatwassers met verswaterspoelsystemen van Miele Professional door het zuinige waterverbruik zeer economisch. Bij tot 40 spoelgangen per dag is een vaatwasser met verswaterspoelsysteem zuiniger dan een vaatwasser met tankspoelsysteem.

Over de producten
    • 1 . Patent: DE 102 007 008 950 B4
    • 2 . Patent: EP 2 233 061 B1
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven