• Gratis bezorging vanaf € 20

Professionele drogers

Professionele drogers bieden de optimale oplossing voor professionele eisen die aanzienlijk verder gaan dan die voor huishoudelijk gebruik. De bijzonder korte programma's die het wasgoed bovendien behoedzaam behandelen, zorgen ervoor dat het wasgoed snel weer beschikbaar is.

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om apparaten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole.

Over de producten

Gebruiksveiligheid

Conform machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele apparatuur. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn.

Over de producten

Perfecte combinatie

Side-by-side

Wanneer extra vermogen in een kleine ruimte gewenst is, is de side-by-side opstelling een bijzonder sterke combinatie. Alle wasmachines van Miele Professional kunnen naast een droger worden opgesteld, waarbij ze qua design een mooie eenheid vormen. De beide apparaten kunnen optioneel op een sokkel worden geplaatst, voor een extra ergonomische bediening.

Over de producten

Plaatsbesparende opstelling

Was/droogzuil

Een elegante oplossing maakt het mogelijk om de gecombineerde kracht van twee apparaten ter plekke te bundelen tot één: Met een tussenstuk stapelt u wasmachines en drogers van de serie "Kleine geweldenaars" op elkaar als was/droogzuil. In deze combinatie hebt u voldoende aan een grondoppervlak van slechts 60 x 73 cm.

Over de producten

Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel tot zeer fijn textiel: het wasgoed heeft altijd een grote materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom vindt Miele Professional het ook erg belangrijk om het wasgoed behoedzaam te behandelen. Veel van onze innovaties zijn erop gericht om uw wasgoed de maximale waarde te laten behouden. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Miele SoftCare-trommel. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling behandelen onze wasmachines en drogers het wasgoed bijzonder behoedzaam.

Over de producten

Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te behalen. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor hotellerie en gastronomie, verzorgingshuizen en klinieken, gebouwenreinigers, wasstations, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, drogers en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend resultaat.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.