• Gratis bezorging vanaf €39,95

Stofzuiger zonder zak

Hygiëne telt, ook bij stofzuigen zonder zak. Met onze stofzuigers zonder stofzak profiteer je van een zeer goede hygiënestandaard. Dit kan door onze innovatieve stofseparering. Ook het unieke bedieningscomfort en de uitstekende reinigingscapaciteit zullen  je overtuigen. De eersteklas kwaliteit staat ook voor duurzaamheid: de onderhoudsvrije uitblaasfilters besparen onderhoudskosten.

Speciale stofzuigers van Miele zonder stofzak

Wat verwacht u van uw stofzuiger?

Bij het kiezen van een stofzuiger vragen verschillende woonsituaties en persoonlijke voorkeuren om verschillende oplossingen. Miele wil zoveel mogelijk invulling geven aan uw persoonlijke hygiëne-eisen. Daarom heeft Miele verschillende stofzuigers in speciale uitvoeringen.

Over de producten

De reinigingsresultaten van de Blizzard CX1

Bij deze stofzuiger krijgt stof geen kans!

De Blizzard CX1 zet de nieuwe norm op de markt van stofzuigers zonder stofzak. Door de optimale luchtgeleiding bereikt de stofzuiger een extreem hoog zuigvermogen, waardoor stof geen schijn van kans heeft. De Miele Vortex-technologie garandeert superieure prestaties.

Over de producten

De bedieningsconcepten* van de Miele-stofzuigers

Hoe wilt u het apparaat het liefst bedienen?

Pas de zuigkracht aan het vloeroppervlak aan. Zo kunt u de zuigmond gemakkelijk over de vloer laten glijden, zodat de vloer altijd optimaal wordt gereinigd.

Over de producten

Higiena sesalnika Blizzard CX1

Hoe schoon is het om zonder stofzak te zuigen?

Hygiënisch legen. Anders dan andere stofzakloze systemen wordt het grove vuil altijd gescheiden van het fijne stof. De fijne stofjes worden in een apart reservoir opgevangen door een Gore® CleanStream®-fijnstoffilter.

Over de producten

De kwaliteitstests van de Miele-stofzuigers

Hoogste Miele-kwaliteit voor een lange levensduur

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele haar stofzuigers aan zware testen voordat ze geproduceerd mogen worden.

Over de producten

De als beste geteste*Miele-stofzuigers

Wereldwijd meer dan 60* keer als beste getest

Ook in onafhankelijke producttesten worden  de kwaliteit en betrouwbaarheid van Miele-stofzuigers lovend aangeprezen. Alleen al sinds 2005 werden Miele-stofzuigers bij vergelijkingstesten over de hele wereld meer dan 60 keer als testwinnaar* uitgeroepen.

Over de producten

Reinigingsprestaties en hygiëne van de Boost CX1 

De kleinste zakloze stofzuiger van Miele

Over de producten
    • 1 . Een gedetailleerd overzicht van de beoordelingen van Miele wat betreft vloerverzorging vindt u op www.miele.nl/xx
    • 2 . Uitvoering afhankelijk van het model
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven