• Gratis bezorging vanaf €39,95

Stofzuiger zonder zak

Hygiëne telt, ook bij stofzuigen zonder zak. Met onze stofzuigers zonder stofzak profiteer je van een zeer goede hygiënestandaard. Dit kan door onze innovatieve stofseparering. Ook het unieke bedieningscomfort en de uitstekende reinigingscapaciteit zullen  je overtuigen. De eersteklas kwaliteit staat ook voor duurzaamheid: de onderhoudsvrije uitblaasfilters besparen onderhoudskosten.

Speciale stofzuigers van Miele zonder stofzak

Wat verwacht u van uw stofzuiger?

Bij het kiezen van een stofzuiger vragen verschillende woonsituaties en persoonlijke voorkeuren om verschillende oplossingen. Miele wil zoveel mogelijk invulling geven aan uw persoonlijke hygiëne-eisen. Daarom heeft Miele verschillende stofzuigers in speciale uitvoeringen.

Over de producten

De reinigingsresultaten van de Blizzard CX1

Bij deze stofzuiger krijgt stof geen kans!

De Blizzard CX1 is de geniale wervelstorm op de markt van stofzuigers zonder stofzuigerzak. Door de optimale luchtgeleiding bereikt de stofzuiger een extreem hoog zuigvermogen, waardoor stof geen schijn van kans heeft. De Miele Vortex-technologie garandeert superieure prestaties.

Over de producten

De hygiëne van de Blizzard CX1

Hoe schoon is het om zonder stofzak te zuigen?

Hygiënisch legen. Anders dan andere stofzakloze systemen wordt het grove vuil altijd gescheiden van het fijne stof. De fijne stofjes worden in een apart reservoir opgevangen door een Gore® CleanStream®-fijnstoffilter.

Over de producten

Reinigingsprestaties en hygiëne van de Boost CX1 

De kleinste zakloze stofzuiger van Miele

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven