• Gratis bezorging vanaf € 20

Stoomovens

De stoomoven staat garant voor het gezond bereiden van gerechten. Garen met behulp van stoom wordt niet voor niets steeds populairder. Door het garen met behulp van stoom worden de gerechten bijzonder smaakhoudend bereid. De hete waterdamp stroomt direct op het gerecht en omsluit het van alle kanten. Het natuurlijke aroma van de producten wordt versterkt, kleur en vitamines blijven behouden.

Stomen met Miele

Grenzeloos genieten

Haal een multitalent in je keuken: enkele bijgerechten of volledige menu's in een enkel bereidingsproces. De Miele- stoomoven maakt het koken makkelijker op elk moment van de dag – volledig individueel naar jouw wensen. Daarmee biedt het apparaat een perfecte toevoeging voor de oven.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Gestoomd eten bevat meer voedingsstoffen

Goed voor je gezondheid

Wie gezond eet, blijft lang fit: met de Miele-stoomoven bereid je levensmiddelen op uiterst behoedzame wijze. Want bereiden met stoom zorgt voor het behoud van de intense en natuurlijke smaak van uw gerechten, evenals het behoud van waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen. En dat kun je niet alleen proeven bij elke maaltijd, maar het werd ook bewezen bij verschillende proeven. Wetenschappelijke studies bewezen de duidelijke voordelen van stomen tegenover conventionele bereidingsmethoden: in gestoomde gerechten zitten tot wel 50% meer vitamines – voor een gezonde voeding rijk aan voedingsstoffen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

De stoomtechnologieën

Innovatief en doordacht

In tegenstelling tot bij sommige andere stoomovens wordt de stoom bij onze apparaten buiten de ovenruimte opgewekt – en dat biedt enkele voordelen voor het bereidingsproces: de ideale hoeveelheid stoom, optimale temperatuurmeting en -constante, bereidingstijden onafhankelijk van de hoeveelheid en een snelle opwarming. Dit bespaart tijd en maakt het bereiden bijzonder eenvoudig. Tijdens het bereidingsproces vult de gehele binnenruimte zich met stoom en wordt de zuurstof verdrongen – hierdoor blijven het uiterlijk, de structuur en de natuurlijke smaak van de ingrediënten behouden. Nog een pluspunt: omdat in de ovenruimte geen kalkafzetting kan ontstaan, is ook de reiniging bijzonder eenvoudig.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.