• Gratis bezorging vanaf €39,95

Inbouwafzuigkappen

Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Vlakschermafzuigkappen

Het hoogtepunt voor minimalisten: Vlakschermafzuigkappen van Miele kunnen onzichtbaar worden ingebouwd in de bovenkast. Is het apparaat ingeschakeld, dan is alleen een smalle roestvrijstalen strook zichtbaar. De oplossing bij uitstek voor ingetogen keukens. Het vlakke, uittrekbare wasemscherm zuigt op hoog vermogen alle kookluchtjes weg. Bovendien is in de bovenkast boven de afzuigkap zelfs nog ruimte voor bijvoorbeeld een kruidenrek.

Onderbouwafzuigkappen

Als u geen opbergruimte wilt missen, dan is een onderbouwafzuigkap van Miele dé ruimtebesparende oplossing. De afzuigkap is compact en krachtig en kan onder een bovenkast, maar ook vrij aan de muur worden aangebracht. Ideaal voor in kleine keukens.

Universele afzuigkap

Apart keukenontwerp – bijvoorbeeld met een markante afvoerschacht – kan met behulp van ventilatiemodules worden uitgevoerd. Deze modellen bieden u bij het inrichten van uw keuken ongekend veel vrijheid. Ideaal voor een ambachtelijk gemaakte, unieke schouw of schoorsteen. Laat uw ideeën de vrije loop!

Integreerbare afzuigkappen

Wie het liefste helemaal geen afzuigkap wil kunnen zien, kiest het beste voor een integreerbare afzuigkap. Deze afzuigkap verdwijnt onopvallend tussen een rij bovenkasten, nadat de afzuigkap is voorzien van eenzelfde paneel als de keukenkastjes. Als het paneel is dichtgeschoven, is de afzuigkap onzichtbaar; het keukenfront oogt ingetogen en vormt een eenheid.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven