• Gratis bezorging vanaf €39,95

De frontconcepten van de nieuwe Miele-vaatwassers

Hoe wilt u het apparaat bedienen?

M Touch S

Aanraakbediening: met M Touch S scrolt en veegt u door de menu's en selecteert u programma's via een pictogram, net als op uw smartphone. In het touchdisplay worden alle menu's overzichtelijk weergegeven. Dat betekent niet alleen een kinderlijk eenvoudige bediening voor u. Dankzij het licht gekantelde display kan de weergave heel eenvoudig worden afgelezen. En: het paneel met display kan heel eenvoudig worden gereinigd.

Sensortoetsen

Bij de programmakeuze via de sensortoetsen wordt een breed scala aan direct selecteerbare programma's overzichtelijk op het paneel aangeboden. Programmanamen en overige inhoud worden weergegeven via het eenregelige TFT-tekstdisplay.

Design

Het moderne uiterlijk in de combinatie obsidiaanzwart met hoogwaardig roestvrij staal zorgt voor bijzondere accenten en optimale integratie in de keuken. Afhankelijk van het model kunt u voor het complete front ook de kleur briljantwit kiezen.

M Touch Vi

Ons nieuwe M Touch Vi-display staat voor optimaal comfort: u kiest programma's door deze aan te raken of erover te vegen op het grote TFT-display, zo comfortabel gaat het bij geen enkele andere volledig geïntegreerde vaatwasser.

TFT-display

Programma's en opties kiest of wijzigt u snel en eenvoudig direct door aanraking van de symbolen op het bedieningspaneel. Een groot aantal programma's kan direct worden gekozen en aangestuurd. Op het eenregelige TFT-tekstdisplay is het aflezen van de weergave heel comfortabel. Het bedieningspaneel is, afhankelijk van het model, verkrijgbaar met verlicht Miele-logo.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven