• Gratis bezorging vanaf €39,95

Bedieningsfilosofieën

Intuïtieve bediening maakt koken eenvoudig

SmartSelect White

Deze besturing heeft dezelfde comfortfuncties als SmartSelect. Deze is perfect in harmonie met het ontwerp van de inbouwapparatuur van de generatie 6000. De witte displays zijn zeer contrastrijk, waardoor u ze goed kunt aflezen.

SmartSelect White

Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Het aflezen wordt nog gemakkelijker door de witte en zeer contrasterende weergave. Kookplaten met SmartSelect White-besturing bieden u bovendien dezelfde comforteigenschappen als SmartSelect, zoals de eenvoudig te gebruiken tijdsaanduiding. 

SmartSelect 

Vermogensstanden en tijden kunt u opvallend simpel en snel instellen met SmartSelect. Elke kookzone wordt bediend met een geel oplichtende getallenrij, die vanuit iedere hoek leesbaar is. De timer stelt u met SmartSelect merkbaar comfortabeler in, aangezien kookwekkers en automatisch uitschakelen apart kunnen worden uitgekozen. 

ComfortSelect 

Uw bedieningscentrum bij het koken: met een centrale getallenreeks bedient u alle kookzones en vermogensstanden. Alle extra functies zijn boven de getallenreeks geplaatst en kunnen daardoor gemakkelijk worden gebruikt. Hier stelt u ook heel eenvoudig en snel de timertijden in.

EasySelect 

Concentreer u op wat echt belangrijk is: EasySelect regelt alle kookzones en vermogensstanden via een centrale getallenreeks. De bediening concentreert zich daarbij op de belangrijkste functies. 

Bediening met knoppen 

U kunt met knoppen de vermogensstanden en tijden snel en intuïtief instellen. Er is een aparte knop voor elke kookzone, waarmee u de zone direct kunt  instellen. 

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven