• Gratis bezorging vanaf €39,95

Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm

Zacht gegaard voor ultiem genot

Voor bijzonder genieten 

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent: bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereid je gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is bijzonder aan te raden voor het bereiden van vlees, vis, groente en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen en aroma's blijven dankzij de geringe warmte en langere bereidingstijd behouden.

Malser kan het niet 

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent: bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereid je gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is bijzonder aan te raden voor het bereiden van vlees, vis, groente en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen en aroma's blijven dankzij de geringe warmte en langere bereidingstijd behouden.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven