• Gratis bezorging vanaf €39,95

Bedieningssystemen

Bijzonder eenvoudig

M Touch

Maximale elegantie gecombineerd met het hoogste comfort. Met het innovatieve volledige touchscreen blijven wat betreft esthetiek en comfort geen wensen over: je bestuurt het apparaat snel en intuïtief via rechtstreeks aantikken of eenvoudig swipen op het display. Veel functies kunnen uitgekozen worden met een simpele druk van de vinger. Tekst en symbolen worden steeds optimaal weergegeven. Nieuw: de kleur kan worden omgezet naar een lichte versie – perfect bij gebruik van witte apparaten. 

M Touch S

Geraffineerd in uitstraling en functie. Onze beproefde M Touch-technologie is met dezelfde functionaliteit ook op een smaller display-design verkrijgbaar. 

DirectSensor

Snelkeuze plus vierregelig tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste functie gekozen worden. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vindt u in het vierregelige tekstdisplay. 

DirectSensor S 

Snelkeuze plus eenregelig tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste functie gekozen worden. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vind je in het eenregelige tekstdisplay.

EasyControl

Comfortabel en snel. De bediening gaat hier via 7 verzinkbare knoppen en een weergave voor statusinformatie zoals temperatuur- en tijdinstellingen in een royaal gedimensioneerd LC-segmentdisplay.

Afbeelding ter illustratie

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven