• Gratis bezorging vanaf €39,95

Vaatwassers

Miele biedt vaatwassers in verschillende uitvoeringen, voor het meeste gebruiksgemak en optimale designharmonie met jouw keuken.

Geïntegreerde vaatwassers

Het front kan worden voorzien van het frontdecor van de inbouwkeuken, voor een volledig uniform keukenontwerp. Daarnaast kun je ook kiezen voor een front in roestvrijstaal met CleanSteel.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

De deur wordt voorzien van het frontdesign van je keuken of met het roestvrijstalen front met CleanSteel van Miele. Hierdoor kan het apparaat perfect worden geïntegreerd in jouw keuken. In een greeploze keuken kunnen de Miele vaatwassers met de Knock2open-functie uitstekend in het design worden geïntegreerd.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers van Miele met een robuuste afdekplaat die je als werkblad kunt gebruiken. Omdat het apparaat niet is ingebouwd, kun je het bij een verhuizing gemakkelijk meenemen en opstellen in de nieuwe keukensituatie.

Onderbouwvaatwassers

Ideaal als vervangend apparaat in een bestaande keuken. Het apparaat kan worden ingebouwd onder een werkblad. Onderbouwvaatwassers zijn verkrijgbaar in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrijstaal met CleanSteel.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.