• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 20:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Vaatwassers

Miele biedt vaatwassers in verschillende uitvoeringen, voor het meeste gebruiksgemak en optimale designharmonie met jouw keuken.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers van Miele met een robuuste afdekplaat die je als werkblad kunt gebruiken. Omdat het apparaat niet is ingebouwd, kun je het bij een verhuizing gemakkelijk meenemen en opstellen in de nieuwe keukensituatie.

Onderbouwvaatwassers

Ideaal als vervangend apparaat in een bestaande keuken. Het apparaat kan worden ingebouwd onder een werkblad. Onderbouwvaatwassers zijn verkrijgbaar in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrijstaal met CleanSteel.

Geïntegreerde vaatwassers

Het front kan worden voorzien van het frontdecor van de inbouwkeuken, voor een volledig uniform keukenontwerp. Daarnaast kun je ook kiezen voor een front in roestvrijstaal met CleanSteel.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

De deur wordt voorzien van het frontdesign van je keuken of met het roestvrijstalen front met CleanSteel van Miele. Hierdoor kan het apparaat perfect worden geïntegreerd in jouw keuken. In een greeploze keuken kunnen de Miele vaatwassers met de Knock2open-functie uitstekend in het design worden geïntegreerd.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven