• Gratis bezorging vanaf €39,95

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Miele heeft basismodellen voor de afzuigkappen voor de beste en functionele oplossing in jouw keuken. Ze zorgen voor een fraai, smaakvol lijnenspel en kunnen uitstekend worden verwerkt in elke keuken. Het maakt niet uit of ze aan de muur of boven een kookeiland worden geplaatst: ze zien er altijd prachtig uit.

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Een blikvanger in uw keuken

Deze Miele-afzuigkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Of u nu voor een wandschouw- of een eilandschouwafzuigkap kiest, de afzuigkappen van Miele zijn altijd een blikvanger in uw keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Altijd de juiste afzuigkap boven uw kookplaat

Hoe breed moet een afzuigkap zijn? Dat hangt in eerste instantie af van de breedte van uw kookplaat en natuurlijk van de beschikbare ruimte in uw keuken. Houd er rekening mee dat de afzuigkap minstens zo breed moet zijn als de kookplaat. Alleen dan kan het apparaat de opstijgende wasem en kookluchtjes opvangen en optimaal afzuigen. Hebt u niet voldoende ruimte, dan moet de afzuigkap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder. Voor veel afzuigkappen kan Miele aanpassingen op maat leveren – helemaal volgens úw wensen. Bij een groot aantal modellen zijn speciale afmetingen tot 240 cm breedte mogelijk.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Intuïtieve bediening maakt koken makkelijk

De intuïtieve bediening van Miele afzuigkappen

Wij bieden verschillende bedieningssystemen zodat jij tijdens het koken jouw Miele afzuigkap snel en eenvoudig kunt bedienen. Elk systeem is comfortabel in de omgang en overtuigt met een elegant uiterlijk. Afhankelijk van het model is bij alle bedieningssystemen het gebruik met Con@ctivity en de Miele app mogelijk.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke mogelijke keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Aura 4.0 Ambient 

Elegant en met slimme besturing 

Met de Aura 4.0 Ambient zorg je voor een weldadige sfeer in de keuken en woonkamer. Het volmaakte design zorgt voor een uniek accent. 

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Miele filtersystemen voor luchtcirculatie

Schone lucht dankzij actief koolstoffilter

Miele afzuigkappen met luchtcirculatie verwijderen kookluchtjes bijzonder effectief. Daarvoor zorgt een actief koolstoffilter dat de luchtjes betrouwbaar opneemt. Daarna komt de schone lucht weer in de keuken. Dit is een bijzonder energiebesparend proces, omdat er (in tegenstelling tot bij luchtafvoer) geen sprake is van warmteverlies. Voor het verwijderen van de luchtjes biedt Miele verschillende actief koolstoffilters, die zorgen voor een schone lucht bij het koken. De keuze voor een filter hangt af van het model.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.