• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 20:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Wand- of eilandafzuigkappen van Miele fascineren door hun opvallende vormgeving en perfecte afwerking. De klassieke wandafzuigkap is verkrijgbaar in een puristische roestvrijstaal-look of als moderne variant met veel glas en schuingeplaatst scherm. Een eilandvariant is een echte blikvanger in het midden van uw keuken.

Highlights

Uitvoering afhankelijk van model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Een blikvanger in uw keuken

Miele levert twee afzuigkappen binnen deze serie: Deze Miele-afzuigkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Of u nu voor een wandschouw- of een eilandschouwafzuigkap kiest, deze afzuigkappen zijn altijd een blikvanger in uw keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Hoe breed moet uw afzuigkap zijn?

Hoe breed moet een afzuigkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van de kookplaat en natuurlijk van de ruimte in de keuken. Houd er rekening mee dat de afzuigkap iets breder moet zijn dan de kookplaat. Alleen dan kan de afzuigkap de opstijgende wasem en kookluchtjes opvangen en optimaal functioneren. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de afzuigkap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder. Miele biedt voor veel afzuigkappen individuele aanpassingen aan, geheel naar jouw wensen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Miele INDIVIDUAL

Aanpassingen op maat

Wij passen uw afzuigkap aan de omstandigheden in uw keuken aan, zodat hij helemaal voldoet aan uw wensen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven