• Gratis bezorging vanaf €39,95

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Wand- of eilandafzuigkappen van Miele fascineren door hun opvallende vormgeving en perfecte afwerking. De klassieke wandafzuigkap is verkrijgbaar in een puristische roestvrijstaal-look of als moderne variant met veel glas en schuingeplaatst scherm. Een eilandvariant is een echte blikvanger in het midden van uw keuken.

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Een blikvanger in uw keuken

Deze Miele-afzuigkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Of u nu voor een wandschouw- of een eilandschouwafzuigkap kiest, de afzuigkappen van Miele zijn altijd een blikvanger in uw keuken.

Over de producten

Afmetingen

Hoe breed moet uw afzuigkap zijn?

Hoe breed moet een afzuigkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van de kookplaat en natuurlijk van de ruimte in de keuken. Houd er rekening mee dat de afzuigkap iets breder moet zijn dan de kookplaat. Alleen dan kan de afzuigkap de opstijgende wasem en kookluchtjes opvangen en optimaal functioneren. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de afzuigkap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder.

Over de producten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Over de producten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven