Actie Miele Zekerheidsplan inbouwapparaten

Geen zorgen over eventuele reparaties en bijbehorende kosten

Het Miele Zekerheidsplan

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijgt u vijf jaar zekerheid.

Actie Miele-inbouwapparaten

Profiteer tijdelijk van het Miele Zekerheidsplan

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijgt u het Miele Zekerheidsplan cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op uw nieuwe apparaten.* ​Het actie-aanbod is geldig tussen 1 maart 2017 en 31 december 2019.

* Klik hier voor de actievoorwaarden.

Advies op maat

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste inbouwapparatuur? Wij helpen u graag! Voor een advies op maat en de bijbehorende voordelen kunt u terecht in een van de Miele Experience Centers of bij één van onze keukenvakhandelaren en keukendealers.

Bezoek Miele Experience Center Bezoek keukenvakhandelaar of -dealer

Direct uw actievoordeel verzilveren?

Heeft u tussen 1 maart 2017 en 31 december 2019 vier of meer Miele-inbouwapparaten aangeschaft? Dan kunt u via een formulier op deze pagina uw actievoordeel van het Miele Zekerheidsplan verzilveren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Actievoordeel verzilveren

Het Miele Zekerheidsplan

Het Miele Zekerheidsplan

Alles over het Miele Zekerheidsplan

Uw keuken is de plek waar u geniet en zich volledig thuis voelt. Daarom verdient uw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij het Miele Zekerheidsplan aan.

Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op uw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, waarbij de kosten voor reparatie gedekt zijn.*

*Exclusief voorrijkosten. Bekijk de actievoorwaarden.


 

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten in de periode van 1 maart 2017 tot en met 31 december 2019. Binnen één jaar na aankoop dienen de producten geleverd en geregistreerd te worden. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De serviesverwarmer, gourmet-warmhoudlades en toebehoren worden niet meegerekend in het aantal apparaten. Bij een set - bestaande uit meer dan vier verschillende producten – kun je het Zekerheidsplan wel verzilveren op de serviesverwarmer en de gourmet-warmhoudlades.

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen Zekerheidsplan worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. Het Miele Zekerheidsplan is niet inwisselbaar voor contant geld. Op het Miele Zekerheidsplan zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. 

Bekijk de actievoorwaarden van het Miele Zekerheidsplan

 

Verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heeft u tussen 1 maart 2017 en 31 december 2019 een nieuwe keuken aangeschaft met vier of meer Miele-inbouwapparaten? Dan krijgt u het Miele Zekerheidsplan cadeau, oftewel: vijf jaar lang zekerheid op uw aanschafte apparaten.

Stap 1: klik op Actievoordeel verzilveren
Via deze link wordt u naar een formulier verwezen. Met dit formulier kunt u uw actievoordeel verzilveren. Dit kunt u tot een jaar na aankoop doen. Vul op het formulier de naam van uw dealer in, registreer uw aangekochte Miele-inbouwapparaten aan de hand van het serienummer en vul tot slot uw persoonlijke gegevens in. 

Stap 2: bevestiging
U ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van uw actievoordeel.

Actievoordeel verzilveren