Geen zorgen over eventuele reparaties en bijbehorende kosten

Verlengde Garantie van Miele

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten profiteer je van vijf jaar zekerheid. Kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt.*

Actie Miele-inbouwapparaten

Profiteer nu tijdelijk van de Verlengde Garantie van Miele

Jouw keuken is de plek waar je geniet en waar jij je volledig thuis voelt. Daarom verdient jouw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt. *Het actie-aanbod is geldig tot en met 31 december 2024.


* Klik hier voor de actievoorwaarden.

Advies op maat 

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste inbouwapparatuur? Wij helpen je graag! Voor een advies op maat en de bijbehorende voordelen kun je terecht in een van de Miele Experience Centers of bij één van onze keukenvakhandelaren en keukendealers.

Bezoek Miele Experience Center

Direct jouw actievoordeel verzilveren?

Heb je vier of meer Miele-inbouwapparaten aangeschaft? Dan kun je via het formulier op deze pagina jouw actievoordeel van de Verlengde Garantie van Miele verzilveren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Actievoordeel verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heb je een nieuwe keuken aangeschaft met vier of meer Miele-inbouwapparaten? Dan krijg je Verlengde Garantie cadeau, oftewel: vijf jaar lang zekerheid op jouw aangeschafte apparaten.

Let op: je dient ieder apparaat apart te registreren. Lees onderstaande stappen dus goed door voor je begint met registreren.

Stap 1: registreer jouw inbouwapparaten

Selecteer in het onderstaande menu een van de inbouwapparaten die je wilt aanmelden voor de Verlengde Garantie. Hierna opent zich een nieuw venster waarin je het apparaat kunt registreren. Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig:

  • Serienummer van het apparaat (het deel achter de /)

  • Aankoopdatum

  • Kopie van de aankoopnota / factuur
    Let op: Op de aankoopnota / factuur moeten de aangekochte apparaten zichtbaar zijn.

Weet je niet waar je het serienummer kunt vinden? Bekijk dan deze pagina.

Stap 2: inloggen of een account aanmaken
Heb je al een Mijn Miele-account? Log dan in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je nog geen account hebt, is het noodzakelijk een Mijn Miele account aan te maken om de registratie te voltooien.

Stap 3: bevestiging
Is je registratie gelukt? Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van jouw registratie. Vergeet niet je volgende apparaat aan te melden, zie stap 4.

Stap 4: Registreer je volgende apparaat
Op de bevestigingspagina staat een linkje waar je op kunt klikken zodat je terug kunt keren naar deze overzichtspagina en je het volgende apparaat kunt aanmelden. Tijdens het registratieproces blijf je aangemeld in jouw Mijn Miele account.

Registreer hier jouw apparaten

Actievoorwaarden

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie dienen de producten binnen één jaar na aankoop geleverd en geregistreerd te zijn. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De kookplaat met werkbladafzuiging geldt als twee apparaten. De actie loopt tot en met 31 december 2024. 

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen verlengde garantie worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. De verlengde garantie is niet inwisselbaar voor contant geld. Op de verlengde garantie zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie is alleen geldig wanneer je woonachtig bent in Nederland en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele.

 

Download actievoorwaarden