Actie Verlengde Garantie van Miele inbouwapparaten

Geen zorgen over eventuele reparaties en bijbehorende kosten

Verlengde Garantie van Miele

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten profiteert u van vijf jaar zekerheid. Kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt.*

Klik hier voor meer informatie

Actie Miele-inbouwapparaten

Profiteer nu tijdelijk van de Verlengde Garantie van Miele

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijgt u Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op uw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt.* ​Het actie-aanbod is geldig tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020.

* Klik hier voor de actievoorwaarden.

Advies op maat

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste inbouwapparatuur? Wij helpen u graag! Voor een advies op maat en de bijbehorende voordelen kunt u terecht in een van de Miele Experience Centers of bij één van onze keukenvakhandelaren en keukendealers.

Bezoek Miele Experience Center Bezoek keukenvakhandelaar of -dealer

Direct uw actievoordeel verzilveren?

Heeft u tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020 vier of meer Miele-inbouwapparaten aangeschaft? Dan kunt u via een formulier op deze pagina uw actievoordeel van de Verlengde Garantie van Miele verzilveren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Actievoordeel verzilveren

Verlengde Garantie van Miele

Het Miele Zekerheidsplan

Alles over de Verlengde Garantie van Miele

Uw keuken is de plek waar u geniet en zich volledig thuis voelt. Daarom verdient uw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij Verlengde Garantie van Miele aan.

Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op uw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt*. Hiermee zijn we uniek in de markt.

*Bekijk de actievoorwaarden.


 

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten in de periode van 1 januari 2020 tot en met 31 december 2020. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie dienen de producten binnen één jaar na aankoop geleverd en geregistreerd te zijn. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De kookplaat met werkbladafzuiging geldt als twee apparaten.

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen verlengde garantie worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. De verlengde garantie is niet inwisselbaar voor contant geld. Op de verlengde garantie zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie is alleen geldig wanneer u woonachtig bent in Nederland en niet combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele.

 

Algemene voorwaarden

Verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heeft u tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020 een nieuwe keuken aangeschaft met vier of meer Miele-inbouwapparaten? Dan krijgt u Verlengde Garantie cadeau, oftewel: vijf jaar lang zekerheid op uw aanschafte apparaten.

Stap 1: klik op Actievoordeel verzilveren
Via deze link wordt u naar een formulier verwezen. Met dit formulier kunt u uw actievoordeel verzilveren. Dit kunt u tot een jaar na aankoop doen. Vul op het formulier de naam van uw dealer in, registreer uw aangekochte Miele-inbouwapparaten aan de hand van het serienummer en vul tot slot uw persoonlijke gegevens in. 

Stap 2: bevestiging
U ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van uw actievoordeel.