De greeploze innovatie voor hoogwaardige keukens.
Miele. Voor alles waar je om geeft.

Vertrouw op Miele ArtLine-inbouwapparaten met Touch2Open- en SoftOpen-technologie.

Normen stellen - met een passie voor minimalistisch design

Perfectie betekent voor mij het creëren van iets unieks met een onmiskenbare stijl. Een ontwerp dat staat voor perfecte eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Dr. Christiane H., productdesigner

Een statement over topklasse

Miele ArtLine. Less is more.

Puur, rechtlijnig en helemaal zonder grepen: Miele ArtLine is de eerste designserie van innovatieve inbouwapparaten voor keukens die dankzij zijn compleet vlakke fronten naadloos kan worden geïntegreerd. Door een heldere symbooltaal gaan koken, eten en wonen harmonieus samen.

Miele ArtLine in obsidiaanzwart

Het licht- en schaduwspel zorgt voor diepte in het oppervlak en creëert fascinerende reflecties.

Miele ArtLine in obsidiaanzwart

Fronten van puur glas zorgen voor het perfecte gevoel van “less is more”. De Miele ArtLine in obsidiaanzwart is tijdloos elegant en zorgt voor een bijzondere esthetiek.

Nieuw: Miele ArtLine in grafietgrijs

De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een elegante uitstraling.

Nieuw: Miele ArtLine in grafietgrijs

Met grafietgrijs kies je voor de nieuwste keukentrend. Deze donkere en koele kleur staat voor pure elegantie en een ingetogen design.

Greeploos bedieningsgemak

Mijn idee van een optimale werkomgeving is minimalistisch: rechte lijnen, scherpe randen en bediening door eenvoudige aanraking. Ik houd dingen graag overzichtelijk, anders valt het werk me zwaar.

Sebastian B., ondernemer

De innovaties achter het greeploze ontwerp.

Touch2Open: openen met je vingertoppen

De oplossing voor een keukenontwerp zonder grepen: je hoeft enkel de sensortoets licht aan te raken en de deur van de stoomoven, oven of magnetron gaat open of dicht.

SoftOpen: zacht met effect

SoftOpen zorgt ervoor dat de deur soepel en rustig naar de eindpositie beweegt. Het openen van een keukenapparaat kan gewoon niet efficiënter.

DirectSensor: innovatieve bediening via Touch

Je kunt de gewenste functies activeren door de symbolen op het display met een vingertop aan te raken. Via het touch-element rechts van het display kun je instellingen als temperatuur en tijd instellen.

DirectSensor: innovatieve bediening via Touch

Touch-elementen in plaatsen van knoppen en toetsen: met DirectSensor kun je heel makkelijk instellingen als temperatuur en tijd invoeren en functies selecteren.

M Touch: intuïtief touchscreen

In het menu van het apparaat kun je functies eenvoudig selecteren door swipen, scrollen of tikken, net zoals bij een smartphone.

M Touch: intuïtief touchscreen

Via een discreet ontwerp en een intuïtieve navigatie vind je direct het gewenste automatische programma voor de stoomoven. Het display met duidelijke tekstweergave zorgt ervoor dat de informatie optimaal zichtbaar is. Je kunt ook met weinig stappen de functie en temperatuur van de oven instellen. Dankzij M Touch gaat dit eleganter en intuïtiever dan ooit tevoren.

Perfectie tot in het kleinste detail

De bereiding van perfecte macarons is door banketbakkers altijd beschouwd als de hoogste kunst in de patisserie. Waarin ligt het geheim? Het precieze samenspel van alle onderdelen en absolute perfectie. Een eis die ik ook aan mijn keuken stel.

Alain S., chef pâttisier

Greeploze keukenoplossingen – perfecte harmonie uit één hand

Kookplaten, vaatwassers of koffiemachines: ontdek welke andere innovatieve Miele apparaten je net zoals de Miele ArtLine-inbouwapparaten naadloos in het ontwerp van je hoogwaardige, greeploze keuken kunt integreren.

Vaatwassers met Knock2Open

Dit is niet alleen erg gemakkelijk, maar ook bijzonder comfortabel. Een innovatie waarover je elke dag enthousiast zult zijn.

Vaatwassers met Knock2Open

Hoe open je een volledig geïntegreerde vaatwasser met een greeploos front? Klop simpelweg twee keer op het front en de deur wordt automatisch geopend dankzij Knock2Open.

Kookplaten – alsof ze uit één stuk zijn gemaakt

Nauwkeurig geïntegreerd: de randloze elektrische kookplaten met of zonder inductie kunnen naadloos worden ingebouwd in het werkblad en zonder knoppen worden bediend.

Koel- en diepvrieskasten

Inbouwkoel- en diepvrieskasten van Miele zorgen niet alleen voor prima omstandigheden voor zuivelproducten, groenten en dergelijke, maar passen ook perfect bij verschillende keukenontwerpen.

Koffiemachines – optimaal geïntegreerd

Perfect koffiegenot voor elke smaak: inbouwkoffiemachines van Miele zijn ware alleskunners en passen feilloos in de serie ArtLine-apparaten.

Misschien is dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo.

Headline Lorem Ipsum

Headline Lorem Ipsum