Met de Dialog oven presenteert Miele een absolute wereldprimeur en verandert de manier van koken op revolutionaire wijze met de innovatieve M Chef-technologie.

Revolutionary excellence

Met innovatieve technologie voor optimaal genieten

De Dialog oven is een wereldprimeur en breidt het spectrum aan kooktechnieken uit. De revolutionaire M Chef-technologie maakt kookinnovaties met een resultaat van excellente kwaliteit met een eenvoudige bereidingswijze en een forse tijdsbesparing mogelijk. Voor meer plezier bij het koken en een hogere mate van comfort voor zowel het dagelijks leven als voor bijzondere momenten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden!

Kookinnovatie

Geef nieuwe dimensies aan je passie voor koken.

Vanaf nu kun je bereiden wat nog niemand anders is gelukt. Compleet nieuwe gerechten die alleen mogelijk zijn dankzij de revolutionaire kookmethode van de Miele Dialog oven. Vis in een blok ijs of kalfsfilet in bijenwas garen, zonder het ijs of de bijenwas te smelten. Garen zonder bruin te bakken. Verschillende ingrediënten in één gang bereiden. Veeleisende gerechten perfect serveren. En dit alles steeds op het hoogste niveau.

Vis in een blok ijs

De revolutionaire kookmethode van de Dialog oven worden bijzonder duidelijk bij vis in een blok ijs: de vis wordt gegaard, zonder het ijs te smelten.

Kalfsfilet in bijenwas

Het vlees wordt gelijkmatig in zijn geheel gegaard, en niet zoals gewoonlijk het geval is, van buiten naar binnen. Daarom smelt de bijenwas niet en wordt de kalfsfilet sappig en mals.

Zalm rauw en gegaard

Met de nieuwe Dialog oven en de M Chef-technologie is het mogelijk om zalmfilet half rauw en half gegaard te bereiden. Zo ontstaan twee totaal verschillende gerechten in één.

Gekleurde hamburgerbroodjes

De Dialog oven slaagt erin bakken en garen gescheiden te houden. Je bepaalt hoeveel korst je wil en hoe bruin deze moet zijn. Zo worden hamburgerbroodjes mooi van kleur en niet te bruin.

Voortreffelijk

Op hoog niveau genieten. Elke dag en gewoon thuis.

Echte kookliefhebbers gaan voor topkwaliteit. De voorzichtige bereiding van de ingrediënten is wat een topchef onderscheidt – en dat geldt ook voor de Miele Dialog oven. Terwijl conventionele warmte langzaam vanaf de buitenkant tot de binnenkant van het voedsel doordringt, gaart de Dialog oven het voedsel in zijn geheel. Het resultaat: een gelijkmatig gegaard en sappig stuk vlees, een heerlijk stukje vis met een fijne structuur en brood met een perfecte korst.

Rosé ossenhaas

Conventionele warmte heeft tijd nodig om van de buitenkant tot de binnenkant door te dringen. De Dialog oven gaart voedsel echter in zijn geheel. Dus elk stuk vlees gaart gelijkmatig en blijft sappig.

Bakken in de Dialog oven

De Dialog oven verhoogt de volumetoename bij bakcreaties en verbetert de deegstructuur. En laat je zelf beslissen hoe dik de korst van het brood moet zijn.

Eenvoudig

Veeleisend koken makkelijk gemaakt.

Een meergangenmenu bereiden is een flinke uitdaging. Elk gerecht heeft zijn eigen bereidingswijze en moet à la minuut klaar zijn. De Dialog oven ondersteunt en zorgt eenvoudig voor uitstekende resultaten ook bij veeleisende gerechten.

Zalm met snijbiet, gevulde kipfilet en versgebakken brioche

De Dialog oven helpt je veeleisende gerechten met de meest uiteenlopende ingrediënten tegelijkertijd perfect te bereiden.

Frambozensoufflé

Een luchtige soufflé is vaak de kroon op het menu. Er zijn echter maar weinig hobbykoks die dit droomdessert aandurven. Met de Dialog oven van Miele kun je erop vertrouwen dat zelfs veeleisende en uitdagende gerechten lukken.

Tijd besparen

Sneller je doel bereiken: de perfecte avond.

Vanaf nu kun je in korte tijd gerechten bereiden die nog complexer zijn. Voor meer variatie op tafel terwijl je tegelijkertijd meer tijd overhoudt voor je gasten. De Miele Dialog oven verkort namelijk de bereidingstijden van vele gerechten met maar liefst 70 procent in vergelijking met traditionele bereidingswijzen, en dat zonder aan kwaliteit te verliezen.

Pulled pork

Dit populaire barbecuegerecht kun je in de Dialog oven in slechts 2,5 uur bereiden. En het resultaat is gegarandeerd perfect.

Voorzichtig en snel ontdooien

Met de Dialog oven kun je vlees bijvoorbeeld aanzienlijk sneller en geheel gelijkmatig ontdooien, zonder daarbij ongewild gedeeltes al te garen.

Exclusieve apparatuur voor optimaal genieten

Het juiste programma voor elk gerecht

M Chef
De innovatieve kookmethode bereidt voedsel met elektromagnetische golven. De energie die door het voedsel wordt opgenomen, wordt nauwkeurig gemeten en weergegeven in “Gourmet Units”. De gerechten worden in hun geheel, oftewel perfect, bereid.

Gourmet Pro
Het programma voor gevorderden: je bepaalt dan zelf alle variabelen, zoals bijvoorbeeld het aantal Gourmet Units, de functie of de temperatuur, voor een voortreffelijk resultaat zoals jij dat wilt.

Gourmet Assistent
Eenvoudige bereiding: afhankelijk van de ingrediënten stelt de Dialog oven alle variabelen voor, zoals bijvoorbeeld de benodigde Gourmet Units of de juiste functie, om een voortreffelijk resultaat te bereiken.

Alles onder controle, of je nu onderweg bent of thuis

Met de Miele@mobile-app kun je heel eenvoudig en op ieder moment de status van de Dialog oven opvragen, belangrijke instellingen veranderen en het gaarproces in de gaten houden. En dat alles terwijl je je kleding voor de avond uitzoekt. Bovendien heb je toegang tot onze receptendatabank met handige instructievideo's.

Met een druk op de knop alles juist ingesteld

Met de receptfunctie van de Miele@mobile-app vind je veel exclusieve Dialog oven-recepten. Met één klik in de app kun je nu de instellingen op het apparaat aanpassen, die nodig zijn voor de bereiding.

Recepten ontwikkeld in samenwerking met professionele koks

Om de nieuwe manier van koken zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we in de Miele testkeuken samen met professionele koks meer dan 100 recepten ontwikkeld, speciaal voor de Dialog oven en de M Chef-technologie. Laat je inspireren door dit exclusieve kookboek en wordt opnieuw verliefd op koken!

Voor elk recept de juiste instelling

De nieuwe Dialog oven maakt van koken een buitengewone belevenis dankzij zijn bereidingswijzen. Naast de M Chef-technologie staan daarbij ook de conventionele functies van de bekende Miele kwaliteit ter beschikking.

De Dialog oven van Miele.

Heeft de Miele Dialog oven je interesse gewekt? Meer productdetails en informatie over de beschikbaarheid van het apparaat vind je via de volgende link: