• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 20:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Accessoires ovens

Miele ovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kun je nog beter profiteren van de vele mogelijkheden van jouw oven.

Accessoires bakken en stomen

Voor perfecte resultaten

Om ervoor te zorgen dat je met Miele-keukenapparatuur altijd perfecte resultaten bereikt, hebben wij een uitgebreid assortiment originele Miele-accessoires. Deze zijn speciaal voor de Miele-keukenapparatuur ontwikkeld. Zo kun je de apparaten aanpassen aan je persoonlijke behoeftes en toepassingen en alle functies van je Miele-apparaat volledig benutten.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele-bakplaten en universele bakplaten

Passend bij elke eis

Om ervoor te zorgen dat je direct kunt starten met het bereiden van smakelijke gerechten zijn de Miele-ovens, Dialog ovens en stoomovens met oven uitgerust met verschillende accessoires. Om de ovenruimte van je apparaat bij de verschillende functies echter nog beter te kunnen benutten, biedt Miele extra bakplaten en universele bakplaten aan, afgestemd op het betreffende gebruiksdoel.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele-draagroosters

Voor grillen en braden

Breid je Miele-fornuis, oven, Dialog oven of combi-stoomoven uit met extra Miele-draagroosters. Zo kun je de ovenruimte nog beter benutten en kun je op meerdere niveaus tegelijk bakken en braden. Dit biedt meer flexibiliteit bij het koken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele grill- en braadplaten

Voor smakelijke sauzen

Een smakelijke saus hoort eenvoudig bij een geslaagd stuk gebraden vlees. Met debrgrill- en braadplaten van Miele kun je het vlees- of braadvocht heel eenvoudig opvangen. De platen worden bij het grillen of braden op de passende Miele universele platen gelegd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Braadsledes

Veelzijdig toepasbaar

Of je nu een lekkere aardappelgratin bereidt of vlees krokant wilt braden: met de Miele-braadsledes is veel mogelijk. Deze zijn zowel verkrijgbaar voor onze ovens, Dialog ovens en stoomovens met oven en zijn altijd precies afgestemd op het apparaat.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven