• Gratis bezorging vanaf €39,95

Combi-stoomovens

De stoomoven met oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij alle voordelen die ook al voor de stoomoven als solo-apparaat werden genoemd. Bovendien is het ook een oven die alle functies van een klassieke oven heeft. Dit leidt tot gelijkmatige garing en tot een perfect resultaat.

Combi-koken met Miele

Het 3-in-1-principe voor maximale veelzijdigheid

Laat niets te wensen over: met de combi-stoomoven heb je een volwaardige stoomoven, een volwaardige oven en een volwaardig combi-apparaat in één! Dankzij de DualSteam-technologie worden gerechten behoedzaam en gelijkmatig met stoom bereid. Bij de functie Combi-koken toont de combi-stoomoven zijn volle vermogen: een combinatie van vochtige en droge hitte, die vooral bij bakken en braden perfecte resultaten creëert. De Miele combi-stoomoven is bovendien beschikbaar in verschillende maten, het passende apparaat voor iedere keuken.

Over de producten

Uitvoeringen en afmetingen

Comfortabele varianten

Onze stoomovens met oven zijn beschikbaar in twee verschillende groottes – voor elke keuken het passende apparaat. Zo zorg je in iedere situatie voor intense en gezonde smaken.

Over de producten

Stomen met Miele

Grenzeloos genot

Haal een multitalent in je keuken: enkele bijgerechten of volledige menu's in een enkel bereidingsproces. De Miele-stoomoven maakt het koken makkelijker op elk moment van de dag – volledig individueel naar jouw eisen en wensen. Daarmee biedt het apparaat een perfecte toevoeging voor de oven.

Over de producten

Generation 7000 

De inspiratie van intuïtieve techniek 

Over de producten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Over de producten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Over de producten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Over de producten

MotionReact 

Reageert op beweging 

Over de producten

Bedieningssystemen

Bijzonder eenvoudig

Over de producten

Miele 

Gewoon magie 

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven