• Gratis bezorging vanaf €39,95

Inbouwafzuigkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwafzuigkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Universele afzuigkappen bieden haast onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen. Zo kunnen ze worden ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de landelijke stijl.

Inbouwafzuigkappen

Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Bij de groep inbouw-afzuigkappen horen Miele vlakschermafzuigkappen, onderbouwafzuigkappen, volledig integreerbare afzuigkappen en tussenbouwafzuigkappen. Afzuigkappen in deze categorie zijn geschikt voor inbouwen onder en in inbouwkasten en in eigen afzuig- of circulatiesystemen.

Over de producten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Over de producten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven