• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 20:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Inbouwafzuigkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwafzuigkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Universele afzuigkappen bieden haast onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen. Zo kunnen ze worden ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de landelijke stijl.

Highlights

Uitvoering afhankelijk van model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

Inbouwafzuigkappen

Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Inbouwafzuigkappen: dat zijn Miele-vlakschermafzuigkappen, onderbouwafzuigkappen, ventilatormodules en integreerbare afzuigkappen. Afzuigkappen van deze categorie zijn geschikt voor onderbouw en inbouw en als aparte luchtafvoer- en circulatiesystemen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Programma's

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw afzuigkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor iedereen een afzuigkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven