• Gepland onderhoud: Van vrijdag 24 september 22:00 uur tot zaterdag 25 september 14:00 uur is er onderhoud gepland aan de website. Het is daarom in dit tijdsbestek niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Inductiekookplaten met werkbladafzuiging

Een nieuw perspectief: met de geïntegreerde wasemafvoer is een afzuigkap in het zicht verleden tijd. De afzuiging in de kookplaat is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken of kookeilanden. De voordelen van een inductiekookplaat gelden ook hier: minimaal energieverlies en maximale veiligheid. Met pannen die geschikt zijn voor inductiekoken, kun je volop van deze technologie genieten.

Highlights

Uitvoering afhankelijk van model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

Uitvoering inductie

De voordelen van inductie

Miele heeft verschillende gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten in haar assortiment. Voor welke verwarmingssoort kiest u? Maak hier kennis met koken op inductie.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

De randlijst

Met of zonder randlijst

De inductiekookplaat van Miele met geïntegreerde wasemafvoer is verkrijgbaar in twee varianten: met en zonder roestvrijstalen randlijst rondom. Het model zonder randlijst kan naadloos aansluitend of opliggend worden ingebouwd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Optimale randvoorwaarden

In elke keuken te plaatsen

De “TwoInOne” is een absolute topper onder de afzuigkappen. Het apparaat beschikt over een intelligente en doordachte technologie, werkt erg gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd. Door de inbouw van de “TwoInOne” zijn verschillende plafondhoogten of andere obstakels in het zicht geen enkel probleem meer.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Het design van de werkbladafzuiging

Het nieuwe middelpunt in uw keuken

Met de TwoInOne-inductiekookplaat kunt u maximaal genieten van het ruimtegevoel in uw keuken. De kookplaat bestaat uit twee PowerFlex-kookzones waarbij het niet uitmaakt waar u de pannen plaatst en een zeer effectieve geïntegreerde afzuiging in het midden. Zo kunt u dus genieten van maximale vrijheid tijdens het koken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven