• Gratis bezorging vanaf € 20

Inductiekookplaten met werkbladafzuiging

Een nieuw perspectief: met de geïntegreerde wasemafvoer is een afzuigkap in het zicht verleden tijd. De afzuiging in de kookplaat is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken of kookeilanden. De voordelen van een inductiekookplaat gelden ook hier: minimaal energieverlies en maximale veiligheid. Met pannen die geschikt zijn voor inductiekoken, kun je volop van deze technologie genieten.

Optimale randvoorwaarden

Voor elke inbouwsituatie het passende apparaat

De inductiekookplaat van Miele met geïntegreerde wasemafvoer is verkrijgbaar in twee varianten: met en zonder roestvrijstalen randlijst rondom. Het model zonder randlijst kan naadloos aansluitend of opliggend worden ingebouwd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Maximale vrijheid bij de planning

In elke keuken te plaatsen

De “TwoInOne” van Miele is een absolute topper onder de kookplaten met geïntegreerde wasemafvoer. Het apparaat beschikt over een intelligente en doordachte technologie, werkt erg gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd. Door de inbouw van de “TwoInOne” zijn verschillende plafondhoogten of andere obstakels in het zicht geen enkel probleem meer.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Het design van de werkbladafzuiging

Het middelpunt van je keuken

Met de TwoInOne-inductiekookplaat kunt u maximaal genieten van het ruimtegevoel in uw keuken. De kookplaat bestaat uit twee PowerFlex-kookzones waarbij het niet uitmaakt waar u de pannen plaatst en een zeer effectieve geïntegreerde afzuiging in het midden. Zo kunt u dus genieten van maximale vrijheid tijdens het koken.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Apparaatconceptenaanwezige schetsen vervangen door

Uitrusting en bedieningsconcepten 

Kook je graag voor grote groepen of wil je een zeer comfortabele bediening? Bij Miele kun je kiezen tussen verschillende, exclusieve concepten. Voor elke eis hebben wij de passende oplossing. Daarmee staat niets jouw individuele kookbeleving meer in de weg. De Miele Silence-motor zorgt voor een aangenaam geluidsniveau tijdens het koken. Die werkt bijzonder stil, zelfs bij een hoog afzuigvermogen.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.