• Gratis bezorging vanaf €39,95

Keukenaccessoires

Om ervoor te zorgen dat je met jouw Miele keukenapparatuur altijd perfecte resultaten bereikt, bieden wij een uitgebreid assortiment originele Miele accessoires. Zo kun jij jouw apparaten aanpassen aan je persoonlijke behoeftes.

Accessoires Dialog oven

Miele Dialog ovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kunt u nog beter profiteren van de vele mogelijkheden van uw apparaat.

Accessoires ovens

Miele ovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kun je nog beter profiteren van de vele mogelijkheden van jouw oven.

Accessoires stoomovens

Miele stoomovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kun je nog beter profiteren van de vele mogelijkheden van jouw stoomoven.

Accessoires magnetrons

Door het gebruik van originele Miele accessoires in combinatie met je Miele magnetron kun je rekenen op een perfect resultaat.

Accessoires lades

Door het gebruik van originele Miele accessoires in combinatie met jouw Miele lade kun je rekenen op een perfect resultaat.

Accessoires kookplaten

De accessoires voor Miele kookplaten zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze apparaten, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

Accessoires afzuigkappen

De optimale werking van je afzuigkap wordt voor een groot gedeelte beïnvloed door goede geleiding van de afgevoerde lucht. Om deze te garanderen, bieden wij veel ventilatietechnische accessoires aan, die wat betreft afmetingen en werking speciaal op de apparaten zijn afgestemd.

Range-accessoires

Om uw keukenapparaten in de verschillende functies optimaal te kunnen gebruiken,bris er een groot aantal accessoires beschikbaar. Hiermee bereikt ubraltijd een perfect resultaat.brOm uw apparaten ruimtelijk perfect en flexibel te kunnen integreren,brbieden wij een groot aantal montage-accessoires.

Accessoires koffiemachines

De accessoires voor Miele koffiemachines zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op de machine voor gegarandeerd perfecte resultaten. Zo ervaar je tijdens de bereiding al genot van je kop kofife.

Accessoires koel-, diepvries- en wijnklimaatkasten

De accessoires voor koel-, vries- en wijnklimaatkasten van Miele zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze apparaten, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

Accessoires vaatwassers

De accessoires voor Miele vaatwassers zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze apparaten, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven