• Gratis bezorging vanaf €39,95

Inbouwovens

Miele inbouwovens worden onafhankelijk van een kookplaat geïnstalleerd en kunnen daardoor variabel worden geplaatst, bijvoorbeeld op ooghoogte voor maximaal bedieningscomfort.

Uitvoeringen

Op ooghoogte of onder de kookplaat

De vormgeving van een keuken gaat altijd volgens je persoonlijke wensen en behoeften. Miele ondersteunt je hierbij en biedt je een veelvoud aan inbouwfornuizen en -ovens. Ovens kun je zelfstandig plaatsen, bijvoorbeeld ook op ooghoogte. Fornuizen worden steeds gecombineerd met een kookplaat, en daarom altijd onder een werkblad ingebouwd. Aan jou de keus – kies de uitvoering die het beste bij jou en je persoonlijke levensstijl past.

Over de producten

Nismaten en diverse afmetingen

Diverse afmetingen bij Miele

Iedere keuken heeft een passende uitrusting nodig. Bij ons vind je de perfecte maat voor elke nis en elke uitdaging. Kook je graag voor familie en vrienden? Ook voor grote passies bieden wij ovens met genoeg ruimte.

Over de producten

Reinigingssystemen

De reiniging? Met Miele niet moeilijk.

Je hebt genoten van het eten, de schoonmaak hoort een net zo positieve ervaring te zijn. Miele biedt twee verschillende mogelijkheden om de reiniging zo eenvoudig mogelijk te maken: onze fornuizen en ovens beschikken over een met PerfectClean afgewerkte ovenruimte of over de comfortabele Pyrolyse-zelfreiniging.

Over de producten

Generation 7000 

De inspiratie van intuïtieve techniek 

Over de producten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Over de producten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Over de producten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Over de producten

MotionReact 

Reageert op beweging 

Over de producten

Bedieningssystemen

Bijzonder eenvoudig

Over de producten

Miele 

Gewoon magie 

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven