• Gratis bezorging vanaf €39,95

Afzuigkappen

Deze heb je beslist nodig: de afzuigkap is een onmisbaar onderdeel van jouw keuken. Het zorgt voor een goede luchtkwaliteit en filtert vet en geurtjes. En het ziet er ook nog eens goed uit. Je hebt de keuze uit vele modellen en designs.

Wand- en eilandschouwafzuigkappen

Miele heeft basismodellen voor de afzuigkappen voor de beste en functionele oplossing in jouw keuken. Ze zorgen voor een fraai, smaakvol lijnenspel en kunnen uitstekend worden verwerkt in elke keuken. Het maakt niet uit of ze aan de muur of boven een kookeiland worden geplaatst: ze zien er altijd prachtig uit.

Plafondunits

Miele-plafondunits lenen zich bij uitstek voor onopvallende inbouw boven een kookeiland. Dit maakt ze heel geschikt voor open keukens en zorgt voor vrij zicht in het woongedeelte.

Inbouwafzuigkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwafzuigkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Universele afzuigkappen bieden haast onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen. Zo kunnen ze worden ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de landelijke stijl.

Downdraft-systemen

De Miele Downdraft-afzuigkap is bijna onzichtbaar en biedt zo onbelemmerd zicht. Als je de afzuigkap nodig hebt, schuift deze motorisch uit het aanrechtkastje naar de perfecte afzuigpositie. De hoogte van de ruimte of schuine plafonds vormen geen probleem meer.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.