• Gratis bezorging vanaf €39,95

Kookplaten

Gas of elektrisch? Volg je eigen filosofie als het om jouw kookplaat gaat. Traditioneel of modern met inductie: alle kookplaten zijn verkrijgbaar in meerdere maten, waardoor er voor iedere keuken een passende oplossing is. Je kunt al tijdens het koken genieten van de comfortkenmerken van onze kookplaten, zoals bijvoorbeeld de flexibele kookzone.

Inductiekookplaten

De trendsetter: de inductiekookplaat. Efficiënter kun je geen energie gebruiken. En veiliger kun jij je kookzone niet maken: als de pan van de inductiekookzone verwijderd wordt, wordt de energietoevoer direct stopgezet. De perfecte partner: kookpannen en braadsledes die geschikt zijn voor inductiekoken, die de energie vrijwel zonder verlies geleiden.

Inductiekookplaten met werkbladafzuiging

Een nieuw perspectief: met de geïntegreerde wasemafvoer is een afzuigkap in het zicht verleden tijd. De afzuiging in de kookplaat is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken of kookeilanden. De voordelen van een inductiekookplaat gelden ook hier: minimaal energieverlies en maximale veiligheid. Met pannen die geschikt zijn voor inductiekoken, kun je volop van deze technologie genieten.

Keramische kookplaten

Vertrouw op het bekende: elektrische kookplaten zijn de traditionele variant. Verwarmingselementen onder het keramische glas verwarmen de kookzone, herkenbaar aan het rode gloeien van de kookzone. De kookplaten kunnen onafhankelijk van de oven worden bediend of via het bedieningspaneel van de oven.

Gaskookplaten

Het moet echt zijn. En authentiek. Koken op gas is niet alleen emotioneel, het is ook een professionele oplossing. De gasvlammen kunnen traploos worden geregeld en bieden direct bij het inschakelen volledig vermogen. En je kunt volop van het koken genieten.

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze SmartLine serie is als een bouwpakket, waaruit je de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als aanvulling op een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladafzuiging kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. Je kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.