• Gratis bezorging vanaf €39,95

Stoomovens en combi-stoomovens

De stoomoven is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op de oven en kookplaat. Of je nu een apart bijgerecht of een compleet menu wilt bereiden – stomen biedt onbegrensde mogelijkheden.

Stoomovens

De stoomoven staat garant voor het gezond bereiden van gerechten. Garen met behulp van stoom wordt niet voor niets steeds populairder. Door het garen met behulp van stoom worden de gerechten bijzonder smaakhoudend bereid. De hete waterdamp stroomt direct op het gerecht en omsluit het van alle kanten. Het natuurlijke aroma van de producten wordt versterkt, kleur en vitamines blijven behouden.

Combi-stoomovens

De stoomoven met oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij alle voordelen die ook al voor de stoomoven als solo-apparaat werden genoemd. Bovendien is het ook een oven die alle functies van een klassieke oven heeft. Dit leidt tot gelijkmatige garing en tot een perfect resultaat.

Stoomovens met magnetron

Met dit apparaat is een gezonde en snelle bereiding gegarandeerd. Stomen, koken en verwarmen in één apparaat in een nis van 45 cm hoog. Aan de ene kant is het een volwaardige stoomoven, waarmee je verse producten voorzichtig kunt bereiden. Aan de andere kant is dit apparaat een volwaardige magnetron, waarin je bijvoorbeeld eenvoudig en snel lekkere marmelades kunt bereiden.

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.