• Gratis bezorging vanaf €39,95

Vacumeerlades

Perfecte bediening voor het bewaren van levensmiddelen of de voorbereiding voor heerlijk sous-vide garen. De nieuwe vacumeerlade overtuigt door zijn vele toepassingsmogelijkheden. Wat is er nou mooier dan moeiteloos gerechten op tafel te zetten die het plaatje in het kookboek waarmaken.

De veelzijdige vacumeerlade

Bewaar de goede smaak

De nieuwe vacumeerlade van Miele biedt een rijke hoeveelheid aan toepassingen: je behoudt de kwaliteit van gerechten, maakt ze langer houdbaar of bereidt ze voor op sous-vide bereiden. Dit gaat eenvoudig en hygiënisch door het verpakken in folie, het wegzuigen van lucht en het aansluitend luchtdicht sealen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig restjes vacumeren en vervolgens invriezen – voedingsstoffen, smaak en vitamines blijven veel langer behouden dan bij conventioneel invriezen en er ontstaat geen vriesbrand. Daarnaast bespaar je veel plek in de vriezer. Ook vloeistoffen zoals soepen kunnen zonder problemen worden gevacumeerd. Portioneren, bevoorraden en prepareren voor bereiden met plezier – dit alles met slechts één apparaat.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm

Zacht gegaard voor ultiem genot

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent: bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereid je gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is bijzonder aan te raden voor het bereiden van vlees, vis, groente en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen en aroma's blijven dankzij de geringe warmte en langere bereidingstijd behouden.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.