Ontdek alle huidige cashbacks 

Ontdek alle cashbacks op de geselecteerde Miele steelstofzuigers

Onze steelstofzuigers zijn extreem krachtig en bieden naast volledige snoerloze vrijheid ook nog meer voordelen. De Duoflex combineert de functie van zowel hand- als steelstofzuiger, waardoor je op elk moment snel een schoon huis hebt. De Triflex voegt daar de parkeerstand en de mogelijkheid om de powerunit onderaan de stofzuiger te plaatsen aan toe, zodat je altijd moeiteloos elk hoekje bereikt. Met vloerherkenning zorgen onze steelstofzuigers voor optimale reiniging, waar je ook bent in huis. Zo heb je met een steelstofzuiger van Miele voor elke klus de flexibele schoonmaakhulp bij de hand. 

Duoflex steelstofzuiger 

Tijdelijke cashback

 

Met kracht & gemak, elk moment een schoon thuis

Nu tot € 50 cashback bij aankoop van een Duoflex

Van 13 mei t/m 9 juni 2024 krijg je bij aankoop van een Miele Duoflex steelstofzuiger tijdelijk tot wel € 50 cashback.

Triflex steelstofzuiger

Tijdelijke cashback

Intelligent, flexibel en krachtig

Nu tot € 100 cashback bij aankoop van een Triflex

Van 13 mei t/m 9 juni 2024 krijg je bij aankoop van een geselecteerde Miele Triflex steelstofzuiger tijdelijk tot wel € 100 cashback.

Actievoorwaarden Miele Duoflex en Triflex steelstofzuigers

1. Deze actie is geldig vanaf 13 mei t/m 9 juni 2024 op de in Nederland gekochte geselecteerde Miele Duoflex en Triflex steelstofzuigers.

2. De producten dienen nieuw gekocht te zijn bij een geautoriseerde Miele dealer, een Miele Experience Center, Miele service of via miele.nl. 

3. Voor de volledige actievoorwaarden, alle deelnemende modellen en de hoogte van de cashback per product verwijzen wij naar het PDF hieronder.

4. Tot en met 23 juni 2024 heb je de mogelijkheid het cashbackbedrag te verzilveren op deze pagina. Hier dien je het serienummer te noteren en een geldig bewijs van aankoop te uploaden.  

5. Voor meer informatie over deze actie kun je een email sturen naar info@miele.nl of telefonisch contact opnemen met de afdeling klantcontacten, te bereiken via telefoonnummer 0347 37 8888. 

6. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. 

Cashback actievoorwaarden

Bekijk in onderstaand PDF de volledige actievoorwaarden en alle deelnemende modellen met de bijbehorende cashbackbedragen.