Vier ons jubileum met feestelijke cashbacks op veel Miele apparaten

Al 125 jaar kwaliteit voor jouw thuis

Wasmachines en drogers 

Tijdelijke cashback

Perfect verzorgd wasgoed en kleding die veel langer mooi blijft

Nu tot wel € 125 cashback

Profiteer nu van de beste kwaliteit en verzorging voor je was, met een lange levensduur en een laag energieverbruik. Koop een geselecteerde Miele wasmachine of droger en ontvang tot wel € 125 cashback.

Stofzuigers

Tijdelijke cashback

Stofvrij, schoon en onvoorstelbaar hygiënisch

Van € 25 tot wel € 125 cashback

Voor elke schoonmaakklus hebben wij een stofzuiger. Of je nu beperkte ruimte hebt, huisdieren of de hoogste eisen stelt aan hygiëne. Bij allergieën zijn er speciale luchtfilters beschikbaar en zelfs als je eigenlijk níet van schoonmaken houdt hebben wij een passende stofzuiger voor jou. Profiteer nu van tot wel € 125 cashback bij aankoop van een Miele stofzuiger.

Vaatwassers

Tijdelijke cashback

Voor een stralend schone vaat en perfecte diners

Tot wel € 125 cashback

Nooit meer last van strepen op glaswerk. Altijd de beste reinigingsresultaten. Spaarzaam met energie. Een vaatwasser van Miele is er in allerlei soorten en maten, maar hebben één ding gemeen. De onverslaanbare kwaliteit waar je elke dag plezier van hebt. Profiteer nu van tot wel € 125 cashback bij aankoop van een Miele vaatwasser.

Actievoorwaarden

 1. Deze actie is geldig vanaf 1 maart t/m 14 april 2024 op de in Nederland gekochte geselecteerde Miele wasmachines, drogers, stofzuigers en vaatwassers. 
   
 2. De producten dienen nieuw gekocht te zijn bij een geautoriseerde Miele dealer, een Miele Experience Center, Miele service of via miele.nl. 
   
 3. Voor de volledige actievoorwaarden, alle deelnemende modellen en de hoogte van de cashback per productcategorie verwijzen wij naar het PDF hieronder.
   
 4. Tot en met 28 april 2024 heb je de mogelijkheid het cashbackbedrag te verzilveren op deze pagina. Hier dien je het serienummer te noteren en een geldig bewijs van aankoop te uploaden.  
   
 5. Voor meer informatie over deze actie kun je een email sturen naar info@miele.nl of telefonisch contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, te bereiken via telefoonnummer 0347 37 8888
 6. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. 
   
Cashback actievoorwaarden

Bekijk in onderstaand PDF de volledige actievoorwaarden en alle deelnemende modellen met de bijbehorende cashbackbedragen.