Zoek de dichtstbijzijnde Miele-dealer

Miele-dealers
Vul hieronder uw woonplaats in en geef aan voor welke type producten u de dichtstbijzijnde Miele-dealer zoekt. Scroll vervolgens naar beneden om de dichtstbijzijnde dealers te bekijken.

Op zoek naar uw dichtstbijzijnde dealer voor een specifiek type apparaat?
Niet elk apparaat/typenummer is bij elke winkel verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via (0347) 37 88 88 of het contactformulier. Wij kunnen u voor elk type apparaat aangeven bij welke Miele-dealer u terecht kunt. Voor inbouwapparaten kunt u tevens hier een overzicht van het assortiment en onze dealers downloaden.

 


Type producten
Type Dealer

 Map
Uw woonplaats
Miele Experience Center
Miele Premium Partner
Miele Kitchen Experience Partner
Miele Dealer

Keukenapparatuur
Bent u zich aan het oriënteren op inbouwapparatuur voor in uw nieuwe keuken? Selecteer dan deze optie.

Vervanging keukenapparatuur
Wilt u een of meerdere inbouwapparaten in uw keuken vervangen? Selecteer dan deze optie.

Vrijstaande apparatuur
Bent u op zoek naar vrijstaande, huishoudelijke apparatuur? Selecteer dan deze optie.

Miele Premium Partner
Een Miele Premium partner is een zeer speciale en bijzondere Miele opstelling bij een door Miele geselecteerde elektro vakhandelaar. Een levendige winkelpresentatie bij uw vakspecialist met een breed assortiment. Uitstekend advies, deskundigheid en service zijn van een zeer hoog niveau.

Miele Kitchen Experience Partner
In de showroom van een Miele Kitchen Experience Partner vindt u een breed assortiment Miele-inbouwapparaten met de allerlaatste productinnovaties. Vanzelfsprekend beschikt deze keukenspecialist over veel kennis van Miele-inbouwapparaten en geeft u een deskundig advies over de inrichting van een complete keuken.