Zoek de dichtstbijzijnde Miele-dealer

Miele-dealers
Vul hieronder uw woonplaats in en geef aan voor welke type producten u de dichtstbijzijnde Miele-dealer zoekt. Scroll vervolgens naar beneden om de dichtstbijzijnde dealers te bekijken.

Op zoek naar uw dichtstbijzijnde dealer voor een specifiek type apparaat?
Niet elk apparaat/typenummer is bij elke winkel verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via (0347) 37 88 88 of het contactformulier. Wij kunnen u voor elk type apparaat aangeven bij welke Miele-dealer u terecht kunt. Voor inbouwapparaten kunt u tevens hier een overzicht van het assortiment en onze dealers downloaden.

 


Type producten

 Map
Uw woonplaats
Miele Experience Center
Miele Innovation Centre
Miele Kitchen Experience Partner
Miele Dealer

Keukenapparatuur
Bent u zich aan het oriënteren op inbouwapparatuur voor in uw nieuwe keuken? Selecteer dan deze optie.

Vervanging keukenapparatuur
Wilt u een of meerdere inbouwapparaten in uw keuken vervangen? Selecteer dan deze optie.

Vrijstaande apparatuur
Bent u op zoek naar vrijstaande, huishoudelijke apparatuur? Selecteer dan deze optie.

Miele Center
In het Miele Center kunt u terecht voor een deskundig advies op maat en de aankoop van alle Miele-apparaten en -accessoires. U vindt er een ruim aanbod van de laatste innovaties, kleuren en designs op het gebied van vrijstaande apparaten en inbouwapparaten. Alle apparaten zijn aangesloten en klaar voor demonstratie. Zo kunt u de apparaten niet alleen bekijken, maar ook echt beleven.

Miele Innovation Centre
Een Miele Innovation Centre is een zeer speciale en bijzondere Miele-opstelling bij een door Miele geselecteerde elektrovakhandelaar. Een werkelijk prachtige presentatie bij uw vakspecialist van het brede Miele-assortiment met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. Deskundigheid en service zijn van een zeer hoog niveau.

Miele Kitchen Experience Partner
In de showroom van een Miele Kitchen Experience Partner vindt u een breed assortiment Miele-inbouwapparaten met de allerlaatste productinnovaties. Vanzelfsprekend beschikt deze keukenspecialist over veel kennis van Miele-inbouwapparaten en geeft u een deskundig advies over de inrichting van een complete keuken.