Acties

10% korting op UltraPhase 6-set

Met UltraPhase was je zuinig en verwijder je vlekken in kleding in een handomdraai. Ontvang tijdelijk 10% korting bij aankoop van een set van 6 flacons. 

Regular: van € 86,95 voor € 78,25
Refresh Elixir: van € 86,95 voor € 78,25
Sensitive: van € 92,95 voor € 83,95

Ontdek de meest populaire UltraPhase producten

Set 6 UltraPhase
Miele UltraPhase 1 en 2
Wasmiddelpakket voor heldere kleuren en hagelwitte was.
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Set 6 UltraPhase Sensitive
Miele UltraPhase 1 en 2 Sensitive
Miele Sensitive wasmiddelen zonder geurstoffen
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Set UltraPhase Refresh Elixir
Miele UltraPhase 1 en 2 Refresh Elixir
Voorraadpakket van Limited Edition tegen nare geurtjes 
Leverbaar in 1-3 werkdagen

Ontdek Miele UltraPhase - ons meest effectieve en gebruikersvriendelijke wasmiddel

Door UltraPhase wasmiddel te gebruiken geef je jezelf een uitermate effectieve waservaring. Tegelijkertijd draag je bij aan het behoud van onze wereld. UltraPhase is specifiek ontwikkeld voor TwinDos® wasmachines en maakt optimaal gebruik van het automatisch doseersysteem en doseerpompen. Iedere wasbeurt krijgt zo een perfect aangepaste dosering op de belading. Dit resulteert in de beste wasresultaten, behoud van mooi en kleding en een frisse wasmachine.

Intuïtief 

Zorgeloos schoon

Ontworpen om het doen van de was makkelijker te maken en het TwinDos® systeem optimaal te benutten. De flacons kunnen eenvoudig in het systeem worden geplaatst zonder dat je in aanraking komt met het wasmiddel. Daarna heb je tot 37 wasbeurten lang geen omkijken meer naar je wasmiddel. Hierdoor wordt het doen van de was een zorgeloos schone ervaring.

Effectief

30% minder wasmiddel

Doordat UltraPhase automatisch wordt gedoseerd is de kans op overdoseren van je wasmiddel verleden tijd. Je wasmachine gebruikt tot 30% minder wasmiddel dan met handmatige dosering. Hierdoor doe je langer met het wasmiddel, maar met minstens dezelfde resultaten.

Milieuvriendelijk

Uit liefde voor het milieu

UltraPhase is al effectief vanaf 30 graden. Hierdoor is wassen op lage tempareturen mogelijk met behoud van resultaten. Daarnaast zijn de verpakking zoveel mogelijk vrij van microplastics en zijn minder verpakkingen nodig omdat je langer met UltraPhase doet dan gewone wasmiddelen.

Zie het TwinDos® Systeem In Actie

UltraPhase Aqua

Heerlijk helder

De speciale formule in UltraPhase Aqua zorgt voor zowel het behouden van de meest heldere kleuren en een zo wit mogelijke was. Daarnaast krijgt je wasgoed een heerlijk frisse geur.                                                                                                                                                   

UltraPhase Sensitive

Zacht voor je huid

De plantaardige ingrediënten in UltraPhase Sensitive zijn extra zacht en beschermend voor de gevoelige huid. Het wasmiddel heeft geen toegevoegde parfums of kleurmiddelen. Wel blijft het UltraPhase Sensitive uitmuntend in het verwijderen van vlekken en behouden van kleuren – zelfs op lage temperaturen.

UltraPhase Refresh Elixir

Voor extra diepe reiniging

Naast het effectief verwijderen van vlekken zorgt de speciale formule van UltraPhase Refresh Elixer voor een diepe reiniging van stoffen. Hierdoor ruikt jouw kleding alsof ze net buiten hebben gehangen en ben je klaar voor je volgende training.

TwinDos® & UltraPhase

Voor elkaar gemaakt

Ben je enthousiast geworden over UltraPhase wasmiddelen, maar heb je nog geen TwinDos® wasmachine? Ontdek onze TwinDos wasmachines en vind een model dat bij jouw leven past. Zo kun je zelf het gemak van automatische wasmiddeldosering ervaren.

Ontdek de meest populaire TwinDos® wasmachines

WCD 670 WCS TDos & 8kg
W1 wasmachine voorlader:
Met TwinDos en Miele@home – slimme wasbehandeling, voordelige instapprijs.
Levertijd langer dan 14 werkdagen
WWR 860 WPS PWash & TDos & 9kg
W1 wasmachine voorlader:
Met TwinDos, PowerWash en Miele@home voor de slimme wasbehandeling. 
Levertijd langer dan 14 werkdagen
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar boven