• Gratis bezorging vanaf €39,95

De eigen Miele koffie – Black Edition

Exclusieve koffiemelanges voor subtiel genot

Miele Black Edition One for all

Hiermee lukken uw koffiespecialiteiten altijd het beste: de Miele Black Edition One for all is vol van smaak en verrast met een bescheiden fruitige nuance. Daarmee kunt u de melange van 100% Arabica veelzijdig gebruiken, van Café Crema tot alle koffiespecialiteiten met melk.

Miele Black Edition Café Crema

Geconcentreerd genot: in de Crema van de Café Crema bereikt het aroma zijn hoogtepunt. Met onze speciale melange met zijn lichte en uitgebalanceerde aroma creëert u een volle smaak – begeleid door een bloemige fruitigheid. Vanzelfsprekend van 100% Arabica.

Miele Black Edition Espresso

Een typisch aroma, nieuwe interpretatie: met de Miele Black Edition Espresso creëert u pittige en bijzonder aromatische espresso's. De melange: intense smaak met kruidige, chocoladetint - gecreëerd uit Robusta- en Arabica-bonen.

Miele Black Edition Decaf

Met de Miele Black Edition Decaf geniet u zonder cafeïne van alle specialiteiten op het hoogste niveau. Door een speciaal biologisch procédé wordt de cafeïne heel voorzichtig uit de koffiemelange gehaald. Het aroma blijft – u proeft 100% Arabica, Fairtrade en bio-gecertificeerde koffie* zoals al onze koffiesoorten.

Afbeelding ter illustratie

    • 1 . DE-ÖKO-001 niet EU-landbouw
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven