Miele Generatie 7000

Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Innovaties die jouw creativiteit alle ruimte geven

De nieuwe keukenapparaten zijn de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld. Denk aan een oven die zonder hitte kan garen, of inbouwapparaten die je herkennen en met je communiceren: slimme technologieën die op een innovatieve manier met elkaar worden verbonden.
Wil jij je laten inspireren en met eigen ogen bekijken wat onze keukenapparatuur kan? Kom langs in één van onze Miele Experience Centers en ervaar de vrijheid en veelzijdigheid van Generatie 7000. 

Maak een afspraak

Combi-stoomoven

  

Met de geraffineerde combinatie van een hightech oven en stoomoven kun je stomen, grillen of bakken en dat altijd met een perfect resultaat.

 

Stomen, grillen, bakken en meer: alles in één oven

Smaak en voedingsstoffen bewaren

Gebruik de combinatie van een innovatieve oven en onze krachtigste stoomoven om zonder moeite heerlijke gerechten vol voedingsstoffen te bereiden. Dankzij onze DualSteam-technologie behouden jouw gerechten meer voedingsstoffen, vitamines en smaak.

Perfect schoon zonder moeite

Automatisch gereinigd

Maak het jezelf gemakkelijk: dankzij de HydroClean-reiniging wordt de roestvrijstalen ovenruimte van jouw Miele combi-stoomoven automatisch grondig gereinigd. Zelfs hardnekkige vervuilingen worden zo zonder moeite verwijderd. Zo hoef je niet intensief te reinigen en wordt de ovenruimte weer stralend schoon.  

Inductiekookplaten

  

Met bliksemsnelle temperatuurinstellingen, een intelligente panherkenning en warmteregeling biedt deze intuïtieve inductiekookplaat je een optimale culinaire werkplek, waar je je creativiteit volledig kunt ontplooien.

 

Innovatieve flexibiliteit

Intelligente panherkenning

Dankzij de intelligente panherkenning merkt de kookplaat wanneer een pan verschuift en volgt deze met de per pan ingestelde temperatuur.

FullSurface inductie

Volledige bewegingsvrijheid

Beweeg je pannen vrij over de kookplaat dankzij FullSurface inductie.

TwoInOne-combinatie

  

De nieuwe Miele TwoInOne verplaatst de wasemafvoer naar onderen. Jouw woonkamer blijft aangenaam vrij van geurtjes, terwijl jij gepassioneerd aan het koken bent.

 

PowerFlex XL

Kracht ontmoet nieuwe mogelijkheden

Maximale snelheid tijdens het verwarmen met PowerFlex XL. Met grote, flexibele kookzones die groot genoeg zijn voor 4 potten of pannen.

Unieke wasemafvoer

Directe kracht. Directe controle.

De nieuwe Miele TwoInOne is onze krachtigste inductiekookplaat met werkbladafzuiging.

Oven

  

De innovatieve technologie en de geïntegreerde functies van deze oven zorgen tijdens het koken voor precisie en ongedwongenheid op een volledig nieuw niveau.

 

Innovation FoodView

Verlies je gerecht niet uit het oog, waar je ook bent

Als exclusieve functie voorziet de geïntegreerde camera je elke minuut van beelden met een hoge resolutie. Zo kun je de bereiding op elk moment op je smartphone of via Amazon Show (voor zover beschikbaar) volgen.

Innovation TasteControl

Te gaar eten is verleden tijd

Met onze TasteControl-technologie behoort te gaar eten tot het verleden. Na een tijdgestuurde bereidingstijd koelt de ovenruimte meteen af voor een perfecte bereiding van elke maaltijd. Gebruik VoiceControl en open de deur van de oven met Amazon Echo (voor zover beschikbaar).

Dialog oven

  

Een wereldprimeur voor de keuken. De revolutionaire technologie van de Dialog oven maakt het mogelijk te koken en gerechten te bereiden die je tot dusver alleen in je dromen kon maken.

 

M Chef-technologie

Kook met ongekende vrijheid

De M Chef-technologie van de Dialog oven gebruikt elektromagnetische golven, gemeten in Gourmet Units waarmee je gerechten nauwkeuriger kunt bereiden dan ooit tevoren.

Experimenteer met verrassende combinaties

Het onmogelijke mogelijk maken

De mogelijkheden zijn eindeloos: gaar vis in ijs zonder het ijs te laten smelten. Bereid kalfsvlees in een jasje van bijenwas, terwijl de was in model blijft. Of gaar zalmfilet aan één kant door, terwijl de andere kant rauw blijft: voor de perfecte sashimi.

Koelapparaten

   

De K7000-koelapparaten bewaren ingrediënten net zo vers als ze uit de natuur komen. Het is simpel: koken begint met koelen.

 

Behoud de smaak van de natuur,

PerfectFresh Active

Met een zeer fijne waternevel houdt PerfectFresh Active jouw levensmiddelen tot 5 keer langer vers en knapperig.

Koelinnovatie

DynaCool

Het perfecte klimaat op elk koelniveau: de functie DynaCool zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele binnenruimte.

Eenvoudig in gebruik, intuïtief en innovatief: ontdek het gehele assortiment van onze producten.

Dealer zoeken

Miele Experience Centers

In onze Miele Experience Centers vind je een mooie presentatie van de nieuwste Miele producten. Van wasmachines tot stofzuigers en keukenapparatuur. Onze productadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Loop eens binnen of maak een afspraak in onze Miele Experience Center in Vianen, Amsterdam Leidschendam of Eindhoven. 

Als kunde en visie samenkomen met de perfecte tools

Maak kennis met vijf meesters binnen hun vakgebied, die hun creativiteit dankzij revolutionaire technologie naar een hoger niveau hebben getild. Ontdek de creaties van vier topkoks en een internationaal gerenommeerde bloemenkunstenaar, die door vier verschillende landschappen werden geïnspireerd.

 

Onze topkoks en kunstenaars

Dalad Kambhu

Internationaal bekend dankzij haar culinaire kunstwerken. Geboren in Texas, opgegroeid in Thailand en nu eigenaresse van restaurants in New York en Berlijn: Dalad Kambhu is een chef-kok met een Michelinster en een unieke kookstijl. Ze vertelt ons hoe Miele TwoInOne haar hielp bij de ontplooiing van haar creativiteit.

Azuma Makoto

Deze gerenommeerde Japanse kunstenaar inspireerde onze chef-koks tot ongekende creativiteit.

Helena Rizzo

Deze ongelooflijk getalenteerde chef-kok uit Brazilië heeft bij elk ingrediënt dat ze tegenkomt een verhaal.

Kyle Connaughton

De kok met 3 Michelinsterren gaat in elk opzicht voor de perfectie van zijn ingrediënten: van hun herkomst tot en met de presentatie op het bord.

Gaggan Anand

De winnaar van “Asia's Best Restaurant” 2015–2018 voorziet zijn gerechten altijd van een nieuw ritme.

Naar boven