Miele Generatie 7000

Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is.

Innovaties die jouw creativiteit alle ruimte geven

De nieuwe Generatie 7000 keukenapparaten zijn onze meest revolutionaire innovaties tot nu toe. Denk aan een oven die jouw gerechten gaart zonder hitte, of apparaten die je herkennen en met je communiceren: slimme technologieën die op een innovatieve manier met elkaar zijn verbonden.

Wil jij je laten inspireren en met eigen ogen zien waartoe onze keukenapparatuur in staat is? Kom langs in één van onze Miele Experience Centers en ervaar hoe Generatie 7000 jouw leven een heel stuk makkelijker maakt.

Maak een afspraak

Combi-stoomoven

  

Met de geraffineerde combinatie van een hightech oven en stoomoven kun je stomen, grillen of bakken en dat altijd met een perfect resultaat.

 

Perfect schoon, zonder enige moeite

Nooit meer schrobben. Beloofd

Maak het jezelf gemakkelijk: dankzij HydroClean reinigt jouw Miele combi-stoomoven zichzelf. De roestvrijstalen ovenruimte wordt automatisch grondig gereinigd, zonder dat daar één sponsje aan te pas komt. Dus neem maar afscheid van hardnekkig vuil en aangekoekte etensresten en maak kennis met een schone ovenruimte die straalt als nieuw. Elke keer weer.

Stomen, grillen, bakken en meer: alles in één oven

Behoud smaak en voedingsstoffen

Gebruik de combinatie van een innovatieve oven en onze krachtigste stoomoven om met gemak heerlijke gerechten vol voedingsstoffen op tafel te zetten. Door de DualSteam-technologie blijven al jouw ingrediënten knapperig en vol van smaak. Daarnaast giet je de voedingsstoffen en vitamines hiermee niet weg in de gootsteen, maar komen ze perfect behouden op je bord terecht.

Inductiekookplaten

  

Met bliksemsnelle temperatuurinstellingen, een intelligente panherkenning en warmteregeling biedt deze intuïtieve inductiekookplaat je een optimale culinaire werkplek, waar jij je creativiteit volledig kunt ontplooien.

 

Innovatieve flexibiliteit

Panherkenning. Wel zo slim

Dankzij de intelligente panherkenning volgt de kookplaat elke beweging van je pan. Verplaats je een pan, dan verplaatst de ingestelde temperatuur en timer moeiteloos mee. Zo kun jij je blijven focussen op jouw lekkere gerecht.

FullSurface inductie

Volledige bewegingsvrijheid

Laat je niet beperken; jij plaatst je pan waar jij dat maar wil. Beweeg de pannen vrij dankzij FullSurface inductie, en laat de kookplaat verder het werk doen. Een kookplaat die past bij jouw flexibele manier van leven.

 

Inductiekookplaten met werkbladafzuiging

  

De nieuwe Miele Inductiekookplaten met werkbladafzuiging zuigt kooklucht vakkundig af via het werkblad. Jouw huis blijft aangenaam vrij van damp en geurtjes, terwijl jij gepassioneerd aan het koken bent.

 

PowerFlex XL

Kracht ontmoet nieuwe mogelijkheden

Maximale snelheid tijdens het verwarmen met PowerFlex XL. Met grote, flexibele kookzones die groot genoeg zijn voor 4 grote pannen ben jij elke gelegenheid de baas.

Intelligente afzuiging van damp en geurtjes

Kracht, intelligentie, controle

De nieuwe Miele TwoInOne is onze krachtigste inductiekookplaat met werkbladafzuiging. En intelligent, want wanneer je kookt op de kookplaat, dan past de ingebouwde werkbladafzuiging zich daar automatisch op aan. 

Oven

  

De innovatieve technologie en de geïntegreerde functies zorgen tijdens het koken met onze oven voor uiterste precisie en gemak. Op een niveau dat je nog niet eerder hebt meegemaakt, maar gewoon moet ervaren.

FoodView

Verlies je gerecht nooit meer uit het oog

Jouw oven helpt jou met allerlei handige functies. Eten laten aanbranden is daar niet één van. Want met de geïntegreerde camera word je desgewenst elke minuut voorzien van haarscherp beeld van jouw kookkunsten. Zo kun je de precieze bereiding van jouw gerecht op elk moment volgen op je smartphone of via Amazon Show (voor zover beschikbaar).

Innovation TasteControl

Overgaar eten is verleden tijd

Met onze TasteControl-technologie gaart jouw nooit te ver door. Na een tijdgestuurde bereidingstijd koelt de ovenruimte meteen af voor de perfecte bereiding van elke maaltijd, maar blijft je eten wel op temperatuur. Gebruik VoiceControl en open de deur van de oven met Amazon Echo (voor zover beschikbaar).  

Dialog oven

  

Een wereldprimeur in de keuken. De revolutionaire technologie van de Dialog oven maakt het mogelijk gerechten te bereiden die tot dusver alleen voorkwamen in je dromen.

 

M Chef-technologie

Kook met ongekende vrijheid

De M Chef-technologie van de Dialog oven gebruikt elektromagnetische golven, gemeten in Gourmet Units waarmee je gerechten nauwkeuriger kunt bereiden dan ooit tevoren. Ga voor het allerbeste en verhef koken tot ware kunst.

Experimenteer met spannende combinaties

Droom het onmogelijke. En doe het

De mogelijkheden zijn eindeloos: gaar vis in ijs zonder het ijs te laten smelten. Bereid kalfsvlees in een jasje van bijenwas, terwijl de was in model blijft. Of gaar zalmfilet aan één kant door, terwijl de andere kant rauw blijft voor de perfecte sashimi. Spannende combinaties die je creativiteit prikkelen en gerechten tot een hoogtepunt laten komen.

Koelapparaten

   

De K7000-koelapparaten bewaren ingrediënten zo vers, alsof ze net uit de natuur komen. Het is simpel: geweldig koken begint met goed koelen.

 

Behoud de smaak van de natuur

PerfectFresh Active

Jouw ingrediënten worden in topconditie gehouden met PerfectFresh Active. Een zeer fijne waternevel houdt jouw levensmiddelen tot 5 keer langer vers en knapperig. Zo geniet je langer van vers eten.

Koelinnovatie

DynaCool

Het perfecte klimaat op elk koelniveau: de functie DynaCool zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele binnenruimte.

Eenvoudig in gebruik, intuïtief en innovatief: ontdek het gehele assortiment van onze producten.

Dealer zoeken

Miele Experience Centers

In onze Miele Experience Centers vind je een mooie selectie van de nieuwste Miele producten. Van wasmachines tot stofzuigers en keukenapparatuur. Loop eens binnen of maak een afspraak in een Miele Experience Center in Vianen, Amsterdam, Leidschendam of Eindhoven. Onze productadviseurs denken met je mee en beantwoorden graag al je vragen.

Als kunde en visie samenkomen met de perfecte tools

Maak kennis met vijf meesters binnen hun vakgebied, die hun creativiteit dankzij revolutionaire technologie naar een hoger niveau hebben getild. Ontdek de creaties van vier topkoks en een internationaal gerenommeerde bloemenkunstenaar, die door vier verschillende landschappen werden geïnspireerd.

 

Onze ambassadeurs

Dalad Kambhu

Internationaal bekend dankzij haar culinaire kunstwerken. Geboren in Texas, opgegroeid in Thailand en nu eigenaresse van restaurants in New York en Berlijn: Dalad Kambhu is een chef-kok met een Michelinster en een unieke kookstijl. Ze vertelt ons hoe Miele TwoInOne haar hielp bij de ontplooiing van haar creativiteit.

Azuma Makoto

Deze gerenommeerde Japanse kunstenaar inspireerde onze chef-koks tot ongekende creativiteit.

Helena Rizzo

Deze ongelooflijk getalenteerde chef-kok uit Brazilië heeft bij elk ingrediënt dat ze tegenkomt een verhaal.

Kyle Connaughton

De kok met 3 Michelinsterren gaat in elk opzicht voor de perfectie van zijn ingrediënten: van hun herkomst tot en met de presentatie op het bord.