Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. Je hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Alle Miele kookworkshops, met uitzondering van de online kookworkshops, zijn geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

valentijnsdag

Online valentijnsworkshop: Sushi for two

Kook met ons op 12, 13 of 14 februari

Je geliefde verrassen met heerlijke zelfgerolde sushi, of samen sushi maken als romantische activiteit voor twee? Dat kan deze Valentijnsdag met de online valentijnsworkshop van het Miele Culinary Institute, die helemaal draait om Japanse lekkernijen.

Meer informatie
Hollands koken

Online Kookworkshop: Heerlijk Hollands Slow cooking

Kook met ons op 6 of 7 maart

Tijd maakt alles lekkerder. Smaken die de tijd nemen om zich met elkaar te verbinden, stevige structuren die zacht en sappig worden. In deze online kookworkshop van het Miele Culinary Institute leer je hoe je de tijd voor jou het werk laat doen, met heerlijke Hollandse gerechten als resultaat.

Meer informatie