Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. U hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.
 

Kookworkshop met Jeunes Restaurateurs

Kookworkshop met Jeunes Restaurateurs

15 juni & 9 november 2019 - nieuw

JRE is een vereniging van jonge (sterren)restaurateurs. Twee van de chefs komen hun passie voor koken met u delen! Het wordt een workshop vol lokale ingrediënten en oogstrelende creaties. Klaar om uw zintuigen te prikkelen?

Meer informatie
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Kookworkshop Moderne kooktechnieken

14 september & 7 december 2019 - nieuwe receptuur

Wilt u een extra dimensie geven aan uw gerechten? Tijdens deze workshop ontdekt u een interessante manier van eten bereiden, namelijk de wereld van moleculair koken. U creëert onder andere mousses en schuim.

Meer informatie
Kookworkshop Vis, Schaal- en Schelpdieren

Kookworkshop Vis, Schaal- en Schelpdieren

13 juli 2019 - wegens succes herhaald

Met vis, schaal- en schelpdieren kunt u alle kanten op. Deze kookworkshop bestaat zowel uit het leren van technieken als het maken en proeven van gerechten.

Meer informatie
Kookworkshop BBQ met Julius Jaspers

Kookworkshop BBQ

29 juni 2019 - nieuwe receptuur

Gezien het succes van de vorige edities geven we een vervolg aan deze BBQ-kookworkshop. Met compleet vernieuwde receptuur, zodat het voor iedereen een leerzame en uitdagende kookworkshop gaat worden.

Meer informatie
Kookworkshop Stomen 2.0

Kookworkshop Stomen 2.0

diverse data - wegens succes herhaald

Heeft u een stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie
Kookworkshop Combi-stomen 2.0

Kookworkshop Combi-stomen 2.0

diverse data - wegens succes herhaald

Heeft u een combi-stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Combi-stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie
Kookworkshop Bordopmaak

Kookworkshop Bordopmaak met Jan Boeren

8 juni 2019 - nieuw

Met mooi gepresenteerde gerechten til je je dinertje voor vrienden en kennissen meteen naar een hoger niveau. In deze Kookworkshop Bordopmaak laat Jan Boeren van Le Cuisinier zien hoe je mooi opgemaakte borden creëert.

Meer informatie
Kookworkshop Feestelijk bakken met Hidde

Kookworkshop met Onno Kokmeijer

1 juni - nieuw

Samen met sterrenchef Onno Kokmeijer dé smaakcombinaties van het seizoen ontdekken? Als Executive Chef van restaurant Ciel Bleu weet hij als geen ander welke ingrediënten hand in hand gaan met het voorjaar.


Meer informatie