Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. Je hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Alle Miele kookworkshops, met uitzondering van de online kookworkshops, zijn geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

De Grote Miele meets Big Green Egg Vaderdag BBQ-workshop

Kook met ons op 19 of 20 juni

Liefhebbers van outdoorcooking opgelet! Aankomende Vaderdag komen er gastronomische hoogstandjes op tafel. Tijdens de Grote Vaderdag BBQ-workshop waar Miele meets Big Green Egg leer je onder leiding van Executive Chef (en tevens Meesterkok) Michèl Lambermon en Miele chef Dirk Lemmens alles uit je barbecue te halen, met behulp van culinaire technieken en vernieuwende smaken.

Meer informatie

Online kookworkshop: Indonesische klassiekers

Kook met ons op 2 en 3 juli

Het lijkt zo simpel: een bord nasi met atjar, saté en gado gado. Maar de perfecte nasi bereiden, met crunchy gebakken rijst, groenten met een bite en sappige kleine sateetjes: dat is echt een kunst. Het geheim zit ‘m in het juiste recept en technieken. In de online workshop Indonesische Klassiekers leer je de lekkerste ‘evergreens’ uit het Indonesisch culinair erfgoed bereiden. Zo kom je thuis in tropische sferen.

Meer informatie