Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. U hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.
 

Kookworkshop Lekker Italiaans

Kookworkshop Lekker Italiaans

26 januari 2019 - nieuw

Nieuw jaar, nieuwe Italiaanse kookworkshop! Doordat de Italiaanse keuken zo veelzijdig is, kunnen we blijven vernieuwen én verrassen. Tijdens deze workshop delen wij onze liefde voor deze keuken met u.

Meer informatie
Kookworkshop Brood Bakken

Kookworkshop Brood bakken

9 februari 2019 - nieuwe receptuur

Heeft u altijd al brood willen leren bakken? Niets is lekkerder dan zelfgebakken brood! Het Miele-kookteam laat kennismaken met de vele variaties van brood bakken en na afloop kunt u genieten van uw knapperige, verse baksels.

Meer informatie
Kookworkshop Bistro

Kookworkshop Bistro

16 februari 2019 - nieuw

Thuis in bistrostijl uitpakken? Na het volgen van deze kookworkshop komt dat helemaal goed! ​Alle gerechten bestaan uit eenvoudige ingrediënten en zijn snel en toegankelijk. Zo zet u voortaan met gemak Franse klassiekers als bavette en tarte tatin op tafel.

Meer informatie
Kookworkshop met Jeunes Restaurateurs

Kookworkshop met Jeunes Restaurateurs

23 maart, 15 juni & 9 november 2019 - nieuw

JRE is een vereniging van jonge (sterren)restaurateurs. Twee van de chefs komen hun passie voor koken met u delen! Het wordt een workshop vol lokale ingrediënten en oogstrelende creaties. Klaar om uw zintuigen te prikkelen?

Meer informatie
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Kookworkshop Moderne kooktechnieken

30 maart, 14 september & 7 december 2019 - nieuwe receptuur

Wilt u een extra dimensie geven aan uw gerechten? Tijdens deze workshop ontdekt u een interessante manier van eten bereiden, namelijk de wereld van moleculair koken. U creëert onder andere mousses en schuim.

Meer informatie
Kookworkshop Stomen 2.0

Kookworkshop Stomen 2.0

diverse data - wegens succes herhaald

Heeft u een stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie
Kookworkshop Combi-stomen 2.0

Kookworkshop Combi-stomen 2.0

diverse data - wegens succes herhaald

Heeft u een combi-stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Combi-stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie