Kookworkshops

Extra informatie naar aanleiding van overheid & RIVM

Alle Miele Culinaire Workshops zijn tot nader order geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

 

Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. Je hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.

Kookworkshop Indonesian Streetfood

Kookworkshop Indonesian Streetfood

5 september 2020 - wegens succes herhaald

In deze workshop kookt u de lekkerste hapjes uit Indonesië. U leert alles over de typisch Indonesische smaakmakers en bereidingswijzen

Meer informatie
Kookworkshop Vega Food Hacks

Vega Food Hacks

8 september - Vegetarisch koken saai? Niet met deze workshop!

In deze workshop leer je vega food hacks waarmee je verstokte vleeseters versteld doet staan.

Meer informatie
Kookworkshop Bangkok Streetfood

Bangkok Streetfood

19 september - Waan je voor even in het centrum van Bangkok

Sissende wokken, aroma’s van citroengras, laos, koriander en vers-geroosterde pinda’s: als je je ogen dicht doet, sta je midden in Bangkok. In de workshop Bangkok Streetfood leren de chefs van Miele je hoe je die sprankelende Thaise smaken in je eigen keuken tot leven brengt.

Meer informatie
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Kookworkshop Moderne kooktechnieken

Diverse data

Wilt u een extra dimensie geven aan uw gerechten? Tijdens deze workshop ontdekt u een interessante manier van eten bereiden, namelijk de wereld van moleculair koken. U creëert onder andere mousses en schuim.

Meer informatie