Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. U hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.
 

Kookworkshop Smaken van het seizoen met Onno Kokmeijer

Kookworkshop Smaken van het seizoen met Onno Kokmeijer

17 november 2018 - nieuw

Samen met sterrenchef Onno Kokmeijer dé smaakcombinaties van het seizoen ontdekken? Hij weet als geen ander welke ingrediënten hand in hand gaan met het najaar.

Meer informatie
Kookworkshop Feestelijk bakken met Hidde

Kookworkshop Feestelijk bakken met Hidde de Brabander

24 november 2018 - nieuw

Nougat, pudding en desserts … December is dé maand om mooie baksels aan uw gasten te serveren. Patissier-goeroe Hidde de Brabander staat voor u klaar met de meest feestelijke creaties.

Meer informatie
Kookworkshop Moderne Kooktechnieken

Kookworkshop Moderne kooktechnieken

1 december 2018 - nieuw

Wilt u een extra dimensie geven aan uw gerechten? Tijdens deze workshop ontdekt u een interessante manier van eten bereiden, namelijk de wereld van moleculair koken. U creëert onder andere mousses en schuim.

Meer informatie
Kookworkshop Kerst met Miele

Kookworkshop Het kerstmenu

8 december 2018 - nieuw

Met Kerstmis wilt u graag voor 100% uitpakken. Dat gaat verder dan alleen lekker eten, want het gaat ook om hoe het eruitziet. Tijdens deze workshop 'Het kerstmenu' bereiden we u voor op een perfecte kerst.

Meer informatie
Kookworkshop Bakken met kerst

Kookworkshop Bakken met kerst

9 december 2018 - nieuw

Kerst is een goed moment om allerlei zoete en hartige bakgerechtjes op tafel te zetten. Voor een brunch, bij de koffie, als dessert óf tijdens een gezellige kerstborrel. Het Miele-kookteam heeft de lekkerste recepten voor u geselecteerd!

Meer informatie
Kookworkshop Stomen 2.0

Kookworkshop Stomen 2.0

diverse data - nieuwe receptuur

Heeft u een stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie
Kookworkshop Combi-stomen 2.0

Kookworkshop Combi-stomen 2.0

diverse data - nieuwe receptuur

Heeft u een combi-stoomoven en gebruikt u deze nog niet zoveel als u zou willen? Tijdens de kookworkshop Combi-stomen 2.0 brengen we u een grote stap verder! We leren u, aan de hand van verschillende gerechten, hoe u meer uit uw apparaat kunt halen.

Meer informatie