Kookworkshops

Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. Je hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Alle Miele kookworkshops, met uitzondering van de online kookworkshops, zijn geannuleerd. Miele gaat op zoek naar een oplossing en zal contact opnemen met de deelnemers. Updates over de workshops zullen ook op onze workshoppagina’s worden vermeld. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar evenementen@miele.nl.

Hollands koken

Online visworkshop: Wadden tot Zeeland

Kook met ons op 20 of 21 maart

Van Hollandse garnaal tot scholfilet en van haring tot zeekraal: de Nederlandse Noordzeekust is een paradijs van zalig zilte smaken. In de online visworkshop van Wadden tot Zeeland ontdek je de culinaire kracht van al dit lekkers uit eigen land.

Meer informatie
Slowcooking van Wadden tot Zeeland

Online Kookworkshop: Heerlijk Hollands slowcooking

Kook met ons op 6 of 7 maart

Tijd maakt alles lekkerder. Smaken die de tijd nemen om zich met elkaar te verbinden, stevige structuren die zacht en sappig worden. In deze online kookworkshop van het Miele Culinary Institute leer je hoe je de tijd voor jou het werk laat doen, met heerlijke Hollandse gerechten als resultaat.

Meer informatie

Online kookworkshop: Zalig Pasen met Onno Kokmeijer

Online kookworkshop: Zalig Pasen met Onno Kokmeijer

Deze Pasen wordt er een om niet snel te vergeten. Met een hemelse paasworkshop van het Miele Culinary Institute met zalige seizoensgerechten. Onder leiding van niemand minder dan Onno Kokmeijer. Deze online paasworkshop is een unieke kans om je te laten inspireren door zijn kennis en al doende te leren van de meester.

Meer informatie