Perfect voor jouw persoonlijke smaak

Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is

Koop nu

Miele koffiemachines

De zoektocht naar de juiste blend, de perfecte maling, de ideale temperatuur en het romigste melkschuim –  een goede kop koffie is perfectie. Miele koffiemachines worden met meesterlijke nauwkeurigheid gemaakt, zodat jij met al je zintuigen van elk kopje kunt genieten. Precies zoals jij wilt.

Bij aankoop van een CM5 of CM6 koffiemachine.

Gratis koffiebonen en thermoskan

Kennismaken met jouw nieuwe koffiemachine wordt nog leuker. Bij aanschaf van CM 5710 of CM 6560 koffiemachine ontvang je gratis Miele koffiebonen en een thermoskan. 

Miele koffiemachines

A latte macchiato being prepred with a Miele coffee machine

Koffie, precies op jouw smaak afgestemd

Alleen Miele biedt meesterlijke precisie waarmee jij je persoonlijke kopje koffie kunt creëren. Ontdek innovatieve functies zoals CoffeeSelect* om de juiste bonensoort voor jouw lievelingskoffie te kiezen. Of OneTouch for Two voor de bereiding van een koffiespecialiteit voor twee personen met maar één druk op de toets. En met behulp van gebruikersprofielen slaan Miele koffiemachines jouw perfect samengestelde koffies op.
* Afhankelijk van het model

Miele coffee beans being grinded

Baristakwaliteit voor thuis

Miele koffiemachines hebben het unieke AromaticSystem, dat de koffiebonen elke keer vers maalt voor overheerlijke koffie in het kopje en voor een verleidelijk aroma in de woning. Met 50% minder maalgeluiden zijn onze koffiemachines bijzonder stil. En met de BaristaAssistant bereid je de optimale espresso, stap voor stap op jouw smaak afgestemd.
* Vergeleken met vorige modellen

A person using her mobile phone to control the Miele coffee machine

Puur genot – zonder moeite

Een cappuccino in de ochtend, een kopje koffie met vrienden in de namiddag of een snelle espresso na het diner: Miele koffiemachines bieden met 13 overheerlijke koffiespecialiteiten en een ideale watertemperatuur voor 6 soorten thee bijzonder veel variatie. WiFi@Connect zorgt ervoor dat je kopje koffie 's ochtends al klaar staat als je de keuken inkomt. De apparaten zijn gemakkelijk schoon te maken, want ze ontkalken automatisch dankzij de AutoDescale-functie*. Voor nog meer hygiëne: veel onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser.
* Uitvoering afhankelijk van het model

Welk model past bij jou?

Ontdek het nu

  

Miele CM5 Silence

Geniet in alle rust 's ochtends van je kopje koffie, terwijl de rest van het gezin daar nog van droomt. Onze koffiemachines uit de CM5-serie onderscheiden zich van de vorige modellen, doordat ze 50% stiller zijn.

Miele CM6 MilkPerfection

Romig melkschuim zet het puntje op de i voor jouw favoriete koffiespecialiteit, of het nu latte macchiato of flat white is. Onze koffiemachines van de CM6-serie werken met de innovatieve dubbele Venturi-methode voor warmer melkschuim met een bijzonder delicate en lichte consistentie.

Miele CM7 CoffeePassion

Dankzij drie bonenreservoirs* kan jij precies de juiste bonensoort voor jouw favoriete specialiteiten kiezen. De CupSensor brengt de koffie-uitloop hierbij automatisch in de juiste positie, terwijl AutoDescale het apparaat zelfstandig ontkalkt en jij alleen nog maar hoeft te genieten.
* Uitvoering afhankelijk van het model.

Alles wat jij voor jouw individuele koffiegenot nodig hebt

De beste bonen voor jouw koffiemachine

Onze exclusieve Miele Black Edition-koffieblends worden speciaal voor onze koffiemachines geselecteerd en geroosterd: voor de beste smaak en een vol aroma. Fairtrade en biologisch gecertificeerd.

Praktische accessoires

Van handige accessoires tot en met reinigingsmiddelen vind je hier alles om je Miele koffiemachine in een perfecte staat te houden, zodat je er lang plezier van hebt.

Naar boven