Servicepakketten

CoffeeCare

CoffeeCare van Miele

Miele-service CoffeeCare

Professionele controle van uw koffieautomaat met maalsysteem

Elk Miele-apparaat staat bekend om z’n doordachte techniek en lange levensduur. Dat geldt zeker ook voor onze koffieautomaten. Daarbij is het wel van belang dat de koffieautomaat goed onderhouden en gereinigd wordt met de aanbevolen middelen, zoals de ontkalkings- en reinigingstabletten en het melkreinigingsmiddel van Miele.

Periodiek onderhoud
Naast deze regelmatige reiniging is het bij elke vrijstaande koffieautomaat en inbouwkoffieautomaat met maalsysteem
nodig, afhankelijk van de leeftijd en het gebruik van het apparaat, periodiek een technisch onderhoud te laten uitvoeren. Het is daarbij verstandig diverse onderdelen in het apparaat te vervangen en het filtersysteem en de koffiemolen te reinigen.* Regelmatige reiniging en onderhoud zorgen immers voor een goed functioneren van uw apparaat en altijd perfecte koffiebereidingen.

Nieuw: CoffeeCare
Om ervoor te zorgen dat uw apparaat altijd technisch goed onderhouden is, biedt Miele nu een nieuwe service op maat: CoffeeCare. Bij deze service kunt u een afspraak maken met een vakkundige Miele-servicetechnicus voor een professioneel onderhoud en controle van uw koffieautomaat. Ook krijgt u advies over de reiniging en het gebruik van het apparaat. Na uitvoering van CoffeeCare verleent Miele één jaar garantie op de verrichte werkzaamheden.

Advies
Nadat uw koffieautomaat is onderhouden en gecontroleerd, is het mogelijk dat u vragen heeft over het gebruik van de verschillende functies. De Miele-servicetechnicus helpt u graag bij het instellen van individuele voorkeuren en reikt u onderhoudstips aan.

* In de gebruiksaanwijzing staat aangegeven om welke onderdelen het precies gaat.

Tarieven
Afhankelijk van de leeftijd van uw koffieautomaat of het aantal bereide kopjes koffie is klein of groot onderhoud
nodig. Bij klein onderhoud worden de dichtingen vervangen en vindt reiniging van het filtersysteem en de koffiemolen plaats. Bij groot onderhoud wordt bovendien de aandrijving van het filtersysteem vervangen. Hieronder treft u de tarieven aan voor klein en groot onderhoud.

Leeftijd apparaat in jaren/
aantal koffiebereidingen**

Onderhoud

Tarief
(inclusief BTW)

3 / 12.000

Klein € 199,-
6 / 24.000 Groot € 349,-
9 / 36.000 Klein € 199,-
12 / 48.000 Groot € 349,-


 

 

 

 

Voor meer informatie over CoffeeCare én voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling Klantcontacten. Zij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.