Contact

Contact

Miele Nederland B.V.
De Limiet 2
Postbus 166
4130 ED Vianen

Afdeling Klantcontacten
(0347) 37 88 88
info@miele.nl

Contactinformatie

Servicepakketten

Check&Clean

Check&Clean

Check&Clean

Professionele controle van uw Miele-apparaten

Elke Miele staat bekend om z'n bijzondere techniek en lange levensduur. Daarbij gaan wij er echter wel vanuit dat uw Miele goed onderhouden en gereinigd wordt met de aanbevolen middelen. Regelmatige reiniging en onderhoud zorgen immers voor een goed functioneren van uw apparaat. Om nog meer verzekerd te zijn van een langdurig en probleemloos gebruik van uw apparatuur adviseren wij u een afspraak te maken voor een professionele controle van uw apparatuur inclusief een reinigingsadvies: Check&Clean.

Preventief onderhoud
Check&Clean houdt in dat een vakkundige Miele-servicetechnicus uw Miele-apparaat controleert met een door Miele ontwikkeld diagnosesysteem. Verder worden de losse onderdelen in het apparaat én de verschillende functies nagekeken. Bovendien zorgt de servicetechnicus ervoor dat de software van het apparaat up-to-date is. 

Reiniging
Een goede reiniging zorgt voor een optimale hygiëne bij het gebruik van uw apparatuur. In het verlengde hiervan reinigt de servicetechnicus het Miele-apparaat op plekken waar u zelf niet bij kunt en krijgt u een advies over de reiniging van uw apparatuur.

Advies
Nadat de Miele-apparaten in gebruik zijn genomen, is het mogelijk dat u vragen heeft over het gebruik van de verschillende functies. De Miele-servicetechnicus helpt u graag bij het instellen van individuele voorkeuren, geeft uitleg over de veiligheidsopties en reikt u onderhoudstips aan.
De voordelen op een rij: 

  • uw apparaten behouden hun waarde door onderhoud en intensieve reiniging
  • zorgeloos gebruik door betrouwbare Miele-apparaten
  • tips van een expert voor de bediening en reiniging van uw apparatuur

Tarieven
Voor Check&Clean worden de onderstaande tarieven gehanteerd.

 

Prijzen inclusief btw en voorrijkosten Eerste apparaat Tweede apparaat

Wasautomaat

 
 
 
 
 
 
 
€ 89,00
 
 
 
 
 
 
 
€ 44,50
Droogautomaat
Afwasautomaat
Stoomoven
Stoomoven met magnetron
Ovens met magnetron
Gaskookplaat
Koffieautomaat met Nespresso-systeem
MasterCool-koelkast
Afzuigkap
 
 
 
 
 
€ 59,00
 
 
 
 
 
€ 29,50
Magnetron
Warmhoudlade
Kookplaat keramisch/inductie en Combiset-elementen
Koelkast en koel-diepvriescombinatie
Oven

 

Voor een professionele controle van uw vrijstaande koffieautomaat of inbouwkoffieautomaat met maalsysteem bieden wij CoffeeCare aan. Voor meer vrijblijvende informatie over Check&Clean én voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.

ScoutCare

ScoutCare van Miele

Miele-service ScoutCare

Professioneel onderhoud aan uw robotstofzuiger

Om ervoor te zorgen dat uw robotstofzuiger altijd technisch goed onderhouden is, biedt Miele nu een nieuwe service op maat: ScoutCare. Bij deze service vindt er jaarlijks onderhoud plaats aan uw robotstofzuiger door een vakkundige Miele-servicetechnicus. Na een periode van drie jaar kan ook de accu worden vervangen.

Tarieven
Afhankelijk van de leeftijd van uw robotstofzuiger is klein of groot onderhoud nodig. Bij klein onderhoud (jaarlijks) vindt reiniging van de robotstofzuiger plaats en worden de filters, de borstels en de dichtingen vervangen. Bij groot onderhoud, elke drie jaar, wordt bovendien de accu van de robotstofzuiger vervangen. Na uitvoering van ScoutCare verleent Miele één jaar garantie op de verrichte werkzaamheden. Het tarief voor jaarlijks onderhoud bedraagt € 79,50 (exclusief accu). Voor groot onderhoud (inclusief vervanging accu) wordt een bedrag van € 149,50 in rekening gebracht.

In geval van onderhoud door een Miele-servicetechnicus dient u de stofzuiger naar Miele Nederland B.V., t.a.v. afdeling Reparatiewerkplaats, De Limiet 2, 4131 NR Vianen te sturen. De verzendkosten zijn voor rekening van de consument. Na het onderhoud zal de stofzuiger franco huis worden geretourneerd.

Voor meer informatie over ScoutCare en het inplannen van het onderhoud kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling Klantcontacten. Zij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.

 

CoffeeCare

CoffeeCare van Miele

Miele-service CoffeeCare

Professionele controle van uw koffieautomaat met maalsysteem

Elk Miele-apparaat staat bekend om z’n doordachte techniek en lange levensduur. Dat geldt zeker ook voor onze koffieautomaten. Daarbij is het wel van belang dat de koffieautomaat goed onderhouden en gereinigd wordt met de aanbevolen middelen, zoals de ontkalkings- en reinigingstabletten en het melkreinigingsmiddel van Miele.

Periodiek onderhoud
Naast deze regelmatige reiniging is het bij elke vrijstaande koffieautomaat en inbouwkoffieautomaat met maalsysteem
nodig, afhankelijk van de leeftijd en het gebruik van het apparaat, periodiek een technisch onderhoud te laten uitvoeren. Het is daarbij verstandig diverse onderdelen in het apparaat te vervangen en het filtersysteem en de koffiemolen te reinigen.* Regelmatige reiniging en onderhoud zorgen immers voor een goed functioneren van uw apparaat en altijd perfecte koffiebereidingen.

Nieuw: CoffeeCare
Om ervoor te zorgen dat uw apparaat altijd technisch goed onderhouden is, biedt Miele nu een nieuwe service op maat: CoffeeCare. Bij deze service kunt u een afspraak maken met een vakkundige Miele-servicetechnicus voor een professioneel onderhoud en controle van uw koffieautomaat. Ook krijgt u advies over de reiniging en het gebruik van het apparaat. Na uitvoering van CoffeeCare verleent Miele één jaar garantie op de verrichte werkzaamheden.

Advies
Nadat uw koffieautomaat is onderhouden en gecontroleerd, is het mogelijk dat u vragen heeft over het gebruik van de verschillende functies. De Miele-servicetechnicus helpt u graag bij het instellen van individuele voorkeuren en reikt u onderhoudstips aan.

* In de gebruiksaanwijzing staat aangegeven om welke onderdelen het precies gaat.

Tarieven
Afhankelijk van de leeftijd van uw koffieautomaat of het aantal bereide kopjes koffie is klein of groot onderhoud
nodig. Bij klein onderhoud worden de dichtingen vervangen en vindt reiniging van het filtersysteem en de koffiemolen plaats. Bij groot onderhoud wordt bovendien de aandrijving van het filtersysteem vervangen. Hieronder treft u de tarieven aan voor klein en groot onderhoud.

Leeftijd apparaat in jaren/
aantal koffiebereidingen**

Onderhoud

Tarief
(inclusief BTW)

3 / 12.000

Klein € 199,-
6 / 24.000 Groot € 349,-
9 / 36.000 Klein € 199,-
12 / 48.000 Groot € 349,-


 

 

 

 

Voor meer informatie over CoffeeCare én voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling Klantcontacten. Zij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.