Ik wil mijn combi-stoomoven leren gebruiken

voor de combi-stoomoven

Tijdens deze apparaatworkshop leer je de vele mogelijkheden van de combi-stoomoven (DGC-serie) beter kennen. Onder begeleiding van onze Miele kom je alles te weten zodat je binnenkort elke dag iets lekkers op tafel kunt zetten.

€ 49,50

Events

Tijdens deze apparaatworkshop leer je de vele mogelijkheden van de combi-stoomoven (DGC-serie) beter kennen. Onder begeleiding van onze Miele kom je alles te weten zodat je binnenkort elke dag iets lekkers op tafel kunt zetten.

Wat kun je verwachten?

Deze workshop is bedoeld voor de bezitters van een Miele combi-stoomoven, die willen leren hoe ze het apparaat zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken In deze workshop kijken we naar alle functies, mogelijkheden en accessoires van je stoomoven. Na deze uitleg maken we samen een lekker gerecht, uiteraard met gebruik van de stoomoven.

Wanneer is deze workshop geschikt?

Na deze basistraining kun je nog meer leren door onze kookworkshops te volgen om het koken met de stoomoven te perfectioneren. In die verdiepende culinaire workshops ga je onder deskundige begeleiding van onze Miele chefs in het Miele Culinary Institute aan de slag met thema’s als dagelijkse kost, Italiaans én Aziatisch stomen. Deze workshops kunnen afzonderlijk worden geboekt, maar om jouw stoomoven écht goed te leren kennen raden we aan deze workshops als reeks te volgen.

De workshops vinden plaats op verschillende data en tijdstippen. Bekijk de verschillende beschikbare data onderaan de pagina voor meer informatie. De workshops duren ongeveer 2,5 uur.

We vinden het belangrijk dat je echt wat kunt leren, daarom houden we het kleinschalig en is er per workshop plaats voor maximaal 16 personen.

Je kunt natuurlijk altijd meedoen, maar de workshop is het meest geschikt als je één van deze apparaten in huis hebt:

DGC 7840 (HC(X) (Pro))

DGC 7845 (HC(X) (Pro))

DGC 7445 (HC(X) (Pro))

DGC 7460 (HC(X) (Pro))

DGC 7465 (HC(X) (Pro))

DGC 7665 (HC(X) (Pro))

DGC 7640 (HC(X) (Pro))

DGC 7460 (HC(X) (Pro))

DGC 7440 (HC(X) (Pro))

DGC 7459 (HC(X) (Pro))

DGC 7865 (HC(X) (Pro))

DGC 7860 (HC(X) (Pro))

DGC 7660 (HC(X) (Pro))

Weet je niet zeker welk model je hebt? Kijk dan op https://www.miele.nl/c/plate-finder.htm


Wat je kunt verwachten

  • Persoonlijke en informatieve begeleiding door onze chefs.
  • Leer handige tips en alle apparaatfuncties voor gebruik door elk type thuis-chef.
  • Je leert jouw (combi-)stoomoven goed kennen voor altijd de lekkerste gerechten 

Gerelateerde producten

Naar boven