De ideale aanvulling op de Miele oven met Professional-functie.
Twee apparaten. Oneindige mogelijkheden.

Meer veelzijdigheid? Ontdek Miele stoomovens met magnetron.

De innovatieve stoomoven met geïntegreerde magnetron in combinatie met een oven creëert een nieuw spectrum van smaak voor grenzeloze variatie.

Stoomoven met magnetron

De Miele stoomoven met geïntegreerde magnetron combineert de voordelen van beide apparaten. Voor ongekende bereidingsmogelijkheden in de kleinste ruimte.

Oven met functie Professional

De Miele oven vult de functies van de stoomoven optimaal aan. Van de klassieke bakfuncties tot de functie Professional.

Miele stoomoven met magnetron

100% stoomoven voor behoedzame bereiding, 100% magnetron voor snel verwarmen; een apparaat voor oneindig veel mogelijkheden. Ontdek de eerste oplossing van deze klasse die beide functies in een apparaat combineert.

Behoedzaam bereiden

Vitaminen en smaak: met de Miele stoomoven behouden ingrediënten hun versheid, smakelijke uiterlijk en heerlijke smaak.

Gelijkmatige bereiding

MultiSteam, de krachtige stoomopwekker met 3,3 kW, zorgt voor korte verwarmingstijden en een hoge stoomintensiteit. Hiervoor wordt de stoom snel en optimaal over de gehele ovenruimte verdeeld, ook tussen de stoomovenpannen in.

Plaats genoeg

De ovenruimte van 40 liter en de drie niveaus voor extra grote stoomovenpannen maken het mogelijk een volledig menu voor de hele familie te bereiden.

Met succesgarantie

Het handmatig selecteren van temperatuur en duur is niet meer nodig. Dankzij intelligente automatische programma's lukt de bereiding van verschillende gerechten altijd perfect. Bij de automatische menubereiding kunnen tot wel drie automatische programma's van verschillende gerechten met elkaar worden gecombineerd. Hierbij worden de temperatuur, bereidingstijd en volgorde steeds automatisch bepaald.

Onverwachte mogelijkheden

Snel een glas melk opwarmen, jam koken, chocolade smelten, groente garen, vis ontdooien en nog veel meer: de talrijke functies van de geïntegreerde magnetron zijn indrukwekkend.

Direct gebruiksklaar

De functie Quick-magnetron geeft snelle toegang tot het hoogste vermogen. Per druk op de knop wordt het apparaat gedurende 30, 60 of 120 seconden ingeschakeld. Deze functie is ideaal voor het snel opwarmen van vooraf bereide gerechten of voor het snel klaarmaken van babyflesjes.

Net als in de bioscoop

De Popcorn-functie van de Miele magnetron kan rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel worden geselecteerd.

Miele oven met functie Professional

Tot wel 15 verwarmingssoorten, Professional-functies, automatische programma's voor meer dan 100 gerechten en nog veel meer. Een Miele oven van deze klasse laat nauwelijks te wensen over.

Ruimte voor variatie

Met een volume van 76 liter en vijf inschuifniveaus biedt de grote ovenruimte maximale ruimte voor bakken en braden. Ideaal als er gasten komen.

Comfortabele bediening

Dankzij de volledig uittrekbare FlexiClip-geleiders kunnen bakplaten, braadroosters en braadsleden volledig uit de ovenruimte getrokken worden en veilig in elke stand gezet worden, voor het handig draaien of overgieten van gerechten in de hete ovenruimte.

Succes met een druk op de knop

Dankzij de automatische programma's is het selecteren van de ovenfunctie, temperatuur of duur voor meer dan 100 internationale gerechten niet meer nodig. Zo worden gebak, brood, vlees en andere levensmiddelen altijd perfect gegaard en gebraden.

Perfect bereid

Ideaal voor de perfecte bereiding van vlees, zoals bijvoorbeeld rosbief, is de snoerloze bratometer. Door het invoeren van de kerntemperatuur kan de gaartegraad exact worden bepaald. De resttijdweergave geeft aan wanneer het eten klaar is om te serveren. Dankzij de opbergmogelijkheid in de ovendeur is dit praktische hulpmiddel altijd binnen handbereik.

Glansrijke finale

Bij de Miele oven met PerfectClean-uitvoering zijn de ovenruimte, bakplaten en draagroosters voorzien van een gepatenteerde coating. Dankzij de unieke anti-aanbakeigenschappen hiervan kunnen zelfs de hardnekkigste verontreinigingen eenvoudig worden verwijderd. Een alternatief is het apparaat met pyrolysetechniek. Door de automatische zelfreiniging op hoge temperaturen veranderen alle etensresten in as en maken zich volledig los van de oppervlakken.

Lamsrug met een kruidenkorst of tagliatelle met garnalen en saffraansaus. De oneindige bereidingsmogelijkheden van de innovatieve 2-in-1-apparaten openen een nieuwe wereld voor je.

Misschien is dit ook interessant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo.

Headline Lorem Ipsum

Headline Lorem Ipsum

Naar boven