Steeds beter zorg dragen voor de dingen die echt belangrijk zijn, dat is de kwaliteitsbelofte van Miele.

Voor alles waar je om geeft.

Voor alles waar je om geeft.

Oma's handgeknoopte tapijt, het lievelingskopje van de kinderen of het mooie jurkje uit Milaan, wat zou het leven zijn zonder de dingen waar we zo van houden en waaraan we de mooiste herinneringen hebben? Dat is precies waarmee we rekening houden bij Miele: wij willen dat je zo lang mogelijk plezier kunt beleven aan je schatten. Daarom staan wij voor wereldwijd ongeëvenaarde kwaliteit waarop je altijd kunt rekenen.

Onze motor: steeds betere kwaliteit.

“Niet goedkoper, maar beter zijn dan de concurrentie”, dat zeiden de oprichters van Miele een eeuw geleden al. Dr. Markus Miele en dr. Reinhard Zinkann, vierde generatie managing partners, verduidelijken hoe we dat motto tot op de dag van vandaag volgen bij Miele.

Een hoogstpersoonlijke kwestie voor ons: de kwaliteitsbelofte van Miele.

We maken onze producten zelf en met passie.

Van de metaalgieterij en de vervaardiging van kunststof onderdelen tot de motorontwikkeling en de productie van elektronica. Wij produceren een groot deel van de onderdelen voor onze apparaten zelf.

Kwaliteitscontroles tijdens de productie.

Wij testen de materialen al bij het uitkiezen op compatibiliteit en impact op het milieu. Ook tijdens de productie en de montage vinden er constant kwaliteitscontroles plaats.

Elk apparaat wordt volledig getest.

We doen geen steekproeven: voor de levering wordt elk apparaat uitvoerig getest volgens onze eigen eisen, die deels hoger liggen dan de internationale normen.

Uitstekende kwaliteit en levensduur. Made by Miele.

Met Miele investeer je in kwaliteit en een lange levensduur. Goed om weten dat een nieuwe aankoop bij Miele op lange termijn voordelig is.

Hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Op het gebied van kwaliteit en levensduur hanteren wij de hoogste standaarden. Om die reden bestaan onze huishoudelijke apparaten voor een groot deel uit metaal, dat belastbaar en bovendien recyclebaar is.

Kwaliteitsmanagement met systeem.

In ons hoofdkantoor in Gütersloh zijn er al 70 medewerkers werkzaam in kwaliteitsmanagement, en op alle twaalf locaties zijn er 250 medewerkers bij wie kwaliteit een centrale rol speelt in hun functie.

Misschien is dit ook interessant