KRACHTIG. COMPACT. EXTREEM WENDBAAR.

Boost CX1 stofzuiger zonder zak 
Kwaliteit die haar tijd ver vooruit is

Ontdek de Boost CX1-serie.
Vanaf € 299.

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Boost CX1 Active
Stofzuiger zonder zak
voor maximaal zuigvermogen in een compact ontwerp. 
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Boost CX1 PowerLine
Stofzuiger zonder zak
voor maximaal zuigvermogen in een compact ontwerp. 
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Boost CX1 Parquet PowerLine
Stofzuiger zonder zak
voor het beste onderhoud van kwetsbare bodems in een compact ontwerp. 
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Boost CX1 Cat & Dog PowerLine
Stofzuiger zonder zak
voor de hoogste eisen op het gebied van hygiëne in een compact ontwerp. 
Leverbaar in 1-3 werkdagen

Ervaar de Boost CX1

Vortex-technologie

Prachtig én krachtig

Parket, laminaat of tapijt – de Boost CX1 presteert opperbest op elke ondergrond. Hoge reinigingscapaciteit: een luchtstroom van meer dan 100 km/u zorgt voor een perfecte opname van grof stof en fijnstof. De efficiënte zuigmond, de optimale luchtgeleiding en de innovatieve motor zorgen voor een extreem hoog zuigvermogen, waardoor stof geen schijn van kans heeft.

Compact design

Bescheiden formaat, onbescheiden prestaties

Boost CX1, de kleine zakloze stofzuiger van Miele, reinigt niet alleen perfect, maar is ook zeer compact. De stofzuiger manoeuvreert daardoor óók eenvoudig door een bescheiden woonoppervlak.

Veilig en volgt perfect

Altijd op het juiste spoor

Dankzij TrackDrive volgen de wielen aan de zijkant perfect jouw beweging en hij is daarbij zeer wendbaar. De stofzuiger is erg makkelijk te hanteren en hij manoeuvreert zich comfortabel achter jou aan. De compacte afmetingen en wendbaarheid maken 'm jouw steun en toeverlaat in zowel kleine als grote ruimtes.

Uitgebreid filtersysteem. Wel zo fris

De hoogste hygiënische vereisten

*conform IEC 62885-4

Het meertraps filtersysteem zorgt voor een uitstekende filterwerking van de Boost CX1. Voor het filteren van zeer fijne deeltjes heeft de Boost CX1 afhankelijk van het model het Hygiene AirClean-filter voor normale omstandigheden of het HEPA AirClean-filter voor als maximale hygiëne vereist is. Het HEPA AirClean-filter is met een totale stofopname van >99,999%* perfect geschikt voor mensen met een allergie voor huisstof.

Zakloos stofzuigen

Eenvoudig te legen

Je neemt het stofreservoir aan de handgreep eenvoudig uit het apparaat. Via één druk op de knop gaat het reservoir open en valt het stof netjes in de afvalbak. Dat is alles.

Productadviseur stofzuigers

 

 

Aanvullende product highlights

Parkeersysteem voor zuigpauzes

Praktisch: de zuigmond en de zuigbuis kunnen eventueel op de zijkant van het apparaat worden vastgezet.

Draaiknop met meerdere standen

De elektronische zuigkrachtregeling is in te stellen via een draaiknop met meerdere standen. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het makkelijk om het optimale vermogen te kiezen.

Extreem veelzijdig

De Boost CX1 beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires: een meubelzuigmond, een kierenborstel en een reliëfborstel. Als je ze op de VarioClip plaatst, heb je ze altijd bij de hand.

De hoogste Miele kwaliteit

De dagelijkse praktijk kan nooit zo zwaar zijn als de Miele producttest: om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, onderwerpt Miele de stofzuigers aan zware testen voordat ze in productie gaan.

Naar boven