Ik wil mijn combi-stoomoven leren gebruiken 

Bakken met de combi-stoomoven

€ 80,00

Events

Hoe werkt deze kookworkshop?

Onder professionele begeleiding van de Miele chefs ga je in het Miele Culinary Institute in Vianen aan de slag om heerlijk brood en banket uit je de combi-stoomoven. Een workshop in duidelijke stappen, simpel om te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Je krijgt een helder stappenplan, een receptenboekje (zodat je de recepten makkelijk thuis nog een keer kunt maken), een Miele schort, en natuurlijk de mogelijkheid al je culinaire vragen aan de Miele chefs te stellen.

Wat gaan we maken?

We starten met het maken van een broodje dat je dagelijkse favoriet kan worden. Vervolgens toveren wel een verwenbrood gevuld met amarene kersen en amandelspijs uit de stoomoven. Als we dan de smaak lekker te pakken hebben gaan we misschien wel het lekkerste koekje ter wereld maken: madeleines. Daarna is het tijd om over te stappen naar iets hartigs: kaasvlinders. We sluiten de dag af met het maken echte Brabantse worstenbroodjes.

Doe mee met deze kookworkshop voor de combi-stoomoven en word meester van jouw combi-stoomoven. Ontdek alle fijne kneepjes van het koken met stoom en tover voortaan zelf de lekkerste brood en banket uit jouw Miele combi-stoomoven.

Als je thuis een van onderstaande apparaten hebt staan kunt u meedoen:

DGC 7440

DGC 7460

DGC 7640

DGC 7645

DGC 7660

DGC 7665

DGC 7840

DGC 7845

DGC 7860

DGC 7865

Wat je kunt verwachten

  • Duur: +/- 4 uur
  • Datum: verschillende data
  • Prijs: €80,00 per persoon
Naar boven